Celebrity News

Najlepši novogodišnji poklon za sinove Jamana i Javuza: Kako su se POMIRILI Emina i Mustafa

Emina Jahović i Mustafa Sandal odlučili da okončaju sve svoje sukobe zarad zajedničkih sinova...

Najlepši novogodišnji poklon za sinove Jamana i Javuza: Kako su se POMIRILI Emina i Mustafa

Emina Jahović i Mustafa Sandal odlučili su da započnu 2022. godinu tako što će "zakopati ratne sekire" i opet postati prijatelji, kako bi zajedno učestvovali u vaspitanju sinova Jamana i Javuza. Pevačica i njen bivši suprug su se pomirili i obnovili prijateljske odnose, a između njih, kako je pevačica istakla, postoji još samo jedan sudski spor koji će rešavati njihovi advokati.

Emina Jahović i Mustafa Sandal - pomirenje

Iako se sude već mesecima unazad, Emina i Mustafa rešili su da se pomire zarad zajedničkih sinova, kako bi njihovo odrastanje olakšali.

- Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečaka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome - istakla je Emina za "Super TV" ,  prenosi Wanted.

Pročitajte: Zgodan i ponovo Turčin - Evo ko je muškarac koga Emina SADA zove ‘dušo’ (FOTO)

Foto:Ćem Talu

 

Sumirajući prethodnu godinu, pevačica je otkrila da se potpuno okrenula porodici:

Pročitajte: Dramatično suđenje Emine i Mustafe - Pevač od bivše žene traži samo JEDNO

Instagam

 

- Pre svega, moram da kažem, da sam najzadovoljnija žena na svetu jer imam dva sina, zdravi smo, imam priliku da danas pričamo o svemu onom što smo uradili u proteklih 365 dana. Mislim da 2021. godina nije bila nikome laka, a posledice globalnog stresa koji smo imali u 2020. i 2021. tek ćemo da osetimo u narednom periodu. To je bilo ono što kažu učitelj i mučitelj, to će tek kasnije da odrazi na naše zdravlje i energiju. Bilo je dobro što smo se naučili da se više okrenemo porodici i pravim vrednostim. Otpalo je mnogo toga što je trebalo da otpadne, a ostalo ono što je dobro - objasnila je Jahovićeva za pomenuti medij.

Osim toga, dugo se spekulisalo o Emininom emotivnom statusu, te je pevačica, takođe, demantovala da se pomirila sa turskim milionerom Sadetinom Saranom i objasnila da ne juri za novom vezom, već je okrenuta porodici i muzici.

 

Komentari (0)

Loading