Celebrity News

Svi bi im pozavideli: Ovako Tamara Dragičević i Petar Benčina provode praznike sa svojom decom, jedan detalj se NEPRESTANO komentariše(FOTO)

Tamara Dragičević i Petar Benčina spakovali su kofere i napustili Beograd, a mnogi su se iznenadili nakon jednog njihovog poteza...

Svi bi im pozavideli: Ovako Tamara Dragičević i Petar Benčina provode praznike sa svojom decom, jedan detalj se NEPRESTANO komentariše(FOTO)

Tamara Dragičević i Petar Benčina pre praznika i dočeka Nove godine radili su marljivo na različitim projketima. Željni odmora, glumac i glumica rešili su da predahnu i posvete se svojim najbližima.

Tamara Dragičević i Petar Benčina - na odmoru iz snova

Sudeći po tome da je njihova praznična idila rezervisana za provođenje vremena sa njihovom decom, popularni glumački par odlučio je da promeni svoju rutinu koju praktikuje u Beogradu. Osim što su putovali zbog poslovnih obaveza, par je nedavno otputovao sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom na neočekivanu destinaciju.

Pročitajte: Porodični portret iz snova - Pogledajte kako je bilo na 5. rođendanu ćerke Tamare Dragičević i Petra Benčine (FOTO)

Instagram screenshot

 

Naime, pratioci Tamare i Petra na društvenim mrežama bili su oduševljeni kada je par podelio porodične fotografije sa zimskog odmora, koji je sve- samo nije svakidašnji.

Pročitajte: Kao u bajci: Pogledajte kako su Petar Benčina i Tamara Dragičević dekorisali dom za praznike (FOTO)

Instagram screenshot

 

Iako je zimi česta praksa putovanje na planinu radi skijanja, porodica Dragičević- Benčina odlučila je da Božićne praznike provede pokraj mora. Uživajući u dugim šetnjama sa svojim naslednicima, Tamara i Petar  su se odmorili uz prijatnu morsku klimu i svež vazduh, a mnogi su prokomentarisali kako su originalni i kako zaista znaju da se provedu i mališanima prirede nove avanture za pamćenje.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli - Staša Benčina postigla veliki uspeh, mama i tata beskrajno ponosni (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading