Celebrity News

Ovo večiti neženja želi da sakrije! Mima Karadžić oženio OVU LEPOTICU, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Bivša supruga Mime Karadžića je prava lepotica...

Ovo večiti neženja želi da sakrije! Mima Karadžić oženio OVU LEPOTICU, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Bivša supruga Mime Karadžića udala se za glumca davne 1992. godine, a on je, iako se spekulisalo da je "večiti neženja" , popustio i rekao sudbonosno “da” lepotici koja je zarobila njegovo srce.

Kako su preneli mediji svojevremeno, Mima je upoznao izvesnu Sunčicu Đurić pomenute godine, a nakon nekoliko meseci zabavljanja par je ozvaničio svoju ljubav i stao na "ludi kamen" . Iako je između njih postojala velika strast i ljubav, njihov brak nije potrajao i bio je kratkog daha.

Takođe, Sunčica je 1994. diplomirala glumu na FDU u klasi profesora Branka Jeftanovića, bila je član pozorišta u Prištini ali je ubrzo promenila tok profesionalnog usavršavanja i počela da se bavi marketingom nakon razvoda od glumca.

Pročitajte: Mima Karadžić važi za zavodnika, a takvu je ulogu dobio u “Zlatnim danima!

screenshot

 

- Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku iz „zemlje kengura“, njih dvoje živeli su još nekoliko meseci na Dorćolu, da bi se ubrzo razveli. Razlog za razvod nije bio poseban, jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačku na brak i nastave svako svojim putem – otkrio je pre 10 godina anonimni izvor za “Republikasrpska.net" .

Inače, kako je pisao pomenuti portal, svedoci su im bili glumac Žarko Laušević i dramaturg Hajdana Baletić. Takođe, bivša supruga Mime Karadžića potvrdila je tvrdnje pomenutog medija o braku sa glumcem, dok je on kasnijih godina u svojim intervjuima isticao da nikada nije bio oženjen.

Pročitajte: Par koji je iznenadio sve - Kaja Žutić i Mima Karadžić zajedno na događaju

Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović, Instagram

 

- Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim pre 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio - rekao je svojevremeno Mima Karadžić, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading