Celebrity News

Šta se to dešava? Dok je Novak u pritvoru, Jelena donela ŠOKANTNU ODLUKU koja je začudila CEO SVET

Novak Đoković praznike je neretko čekao odvojen od svoje porodice, zbog zahtevnih priprema za Australija Open, međutim ovaj Badnji dan najteži je za svetskog prvaka u tenisu

Šta se to dešava? Dok je Novak u pritvoru, Jelena donela ŠOKANTNU ODLUKU koja je začudila CEO SVET

Naime, Novak Đoković krenuo je u Melburn kako bi se pripremio za Australijan Open, kako bi na najbolji način otpočeo sezonu pred sobom. Međutim zbog problema sa papirologijom, Novak je sa aerodroma odveden direktno u pritvor. 

Ove praznike, sudeći po poslednjim informacijama dostupnim medijima, Novak će dočekati u imigracionom centru u Melburnu, a odluku o tome da li će biti deportovan u Srbiju saznaće tek u ponedeljak.

Armija fanova šeta ispred hotela u kome je smešten Novak, pružajući mu bezgraničnu podršku, dok ih Nole ne gubeći nadu, sa puno ljubavi posmatra sa prozora.

Pročitajte: Nikad stresniji Badnji dan i Božić! Nole zarobljen u Melburnu, Jelena sa Tarom i Stefanom šalje snažnu poruku

 

 

Sa druge strane, najbliži član Noletove porodice, njegova supruga Jelena ovim povodom još uvek se nije oglasila, što je onima koji već neko vreme veruju da je njihov brak u krizi samo dalo potvrdu. Oni koji znaju Jelenu znaju da je svim srcem uz supruga, ali da je odluku da se ne oglasi javno donela kako bi Stefan i Tara imali bezbrižne praznike bez suza i staha.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading