Celebrity News

Prva ispovest svekrve Verice Rakočević: Mislim da je došlo vreme da kažem istinu o sreći u tom braku

Svekrva Verice Rakočević oglasila se prvi put o braku svog sina Veljka i njegove tri decenije starije supruge Verice Rakočević

Prva ispovest svekrve Verice Rakočević: Mislim da je došlo vreme da kažem istinu o sreći u tom braku

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević godinama su u srećnom braku, ali njihov odnos ne prestaje da intrigira domaću javnost. Posebno interesovanje u poslednje vreme vlada za odnos Veljkove majke Dušanke i Verice.

Svekrva Verice Rakočević otkrila je da je bila u šoku kada je saznala za Veljkovu odluku da oženi tri decenije stariju ženu.

- Dolazim sa posla, a Veljko se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni: "Vraćam se u Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom". Bila sam zatečena, pričali smo o tome i rekla sam: "Ako je to to, ako ste se našli i ako je voliš, onda uredu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju kao i mene na poslu, ulici, onda dobro - ispričala je svekrva Verice Rakočević u emisiji "Dok Anđeli spavaju".

Pročitajte: Mlađa je dve godine od Verice! Upoznajte majku Veljka Kuzmančevića (FOTO)

youtube printscreen

 

Sa Veljkovim ocem, kaže Dušanka, stvari su išle mnogo lakše.

- Kada je moj, sada pokojni suprug Lazar došao sa Zlatibora video je da nešto želim da mu kažem.Kada sam mu saopštila za Verinu i Veljkovu vezu on je samo rekao: "Super, nije to ništa strašno". On je jako voleo Vericu, često ih je zvao. Ja nikoga ne zovem, na mene mogu da se ljute. Ja ništa ne pitam, znam samo ono što mi oni kažu. I ako su srećni i ako nisu, ja to ne znam - iskreno je završila majka Veljka Kuzmančevića koja sa snajom Vericom danas ima divan odnos.

Komentari (0)

Loading