Celebrity News

Nema kraja Breninim glavoboljama sa sinovima! Posle Stefana nemoguće da je Viktor OVO uradio

Mlađi sin Lepe Brene ovoga puta razbesneo je majku, koja je odmah preduzela potrebne mere, kako bi sinu skrenula pažnju za neprimereno ponašanje

Nema kraja Breninim glavoboljama sa sinovima! Posle Stefana nemoguće da je Viktor OVO uradio

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome se jasno vidi kako Viktor na Kopaoniku brzo vozi po snegu, Brena, koja se zabrinula za bezbednost svog sina, odmah je reagovala.

Mlađi sin Lepe Brene od majke je na poklon dobio BMW M5 F90, auto vredan 150.000 evra. Kada mu je poklonila ključeve od auta, Brena je zamolila Viktora da pažljivo vozi, a nakon što je na društvenim mrežama videla snimak njegove brze vožnje, odmah je reagovala priča izvor za "Svet".

Pročitajte: Mislim da je došlo vreme da kažem ISTINU! Lepa Brena prvi put o 'odbeglom' sinu Stefanu i zašto joj nije došao na rođendan

 

 

- Možete misliti koliko se žena šokirala i nasekirala kada je videla snimak kako Viktor na Kopaoniku, gde je rizično voziti zimi, uleće u skroz nepreglednu krivinu. Breni su taj klip prosledili prijatelji, a njoj je pozlilo kada ga je pogledala. Istog trenutka je pozvala Viktora, rekla mu da se spakuje, vrati u Beograd i ostavi ključeve od kola - kaže izvor i dodaje:

- Žena se tresla od straha i muke i vikala: "Ne mogu da gledam šta radiš, poginućeš!" Viktor je još mlad, voli da se pokazuje i dokazuje i ne shvata zašto Brena toliko brine. On je dobar za volanom i ne plaši se - kaže izvor.

Brena, koja je pre sedam godina u saobraćajnoj nesreći umalo izgubila život, prestravljena je brzom i nesigurnom vožnjom, zbog čega posebno brine za svoje sinove.

Komentari (0)

Loading