Celebrity News

Razveo se Dragan Kojić Keba! Folker stavio tačku na brak sa Oljom, a razlog je NEVEROVATAN

Razveo se Dragan Kojić Keba , preneli su domaći mediji

Razveo se Dragan Kojić Keba! Folker stavio tačku na brak sa Oljom, a razlog je NEVEROVATAN

Dejan Milićević

Razveo se Dragan Kojić Keba, 2013. godine, kako je pisao "Kurir", zbog pokušaja da izbegne plaćanje alimentacije svojoj vanbračnoj ćerki Ini. Pomenuti medij saznao je da od 2. aprila pomenute godine pevač nije zvanično u braku sa suprugom Oljom, već su se razveli.

Folker je dobio vanbračnu ćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja je vodila ljutu bitku kako bi dokazala očinstvo i izborila se za alimentaciju koja po zakonu sleduje njihovoj ćerki. Kako su domaći mediji svojevremeno brujali, Kebin dug za alimentaciju dostigao je vrtoglavih 100.000 evra sa zateznim kamatama, koji je odbijao da plati.

Razveo se Dragan Kojić Keba - brujali su mediji

Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio deo imovine zbog razvoda:

Pročitajte: TUŽAN SAM ZBOG RASTANKA, ne želim to nikome! Keba otvoreno o raspadu porodice

Dejan Milićević

 

- U vreme donošenja prethodne odluke živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vreme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici. Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam - izjavio je Keba na ročištu, preneo je pomenuti medij pre skoro deset godina i dodao:

- Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara - .

Pročitajte: Olja Kojić skrhana bolom - Ovo su najteži dani za porodicu Kojić

 

 

Tada pevač nije želeo da demantuje niti potvrdi ove navode, a spekulisalo se u medijima da vanbračnu ćerku nikada nije upoznao. Međutim, prema njegovim rečima 2016. godine, on je isplatio dug za alimentaciju na račun Ljiljane Jevremeović.

- Nadam se i verujem da će Sud uložiti moju žalbu i zvaničnu potvrdu da je proces završen. Međutim, ukoliko to ne učini moraću da idem dalje. Zbog dugačkog procesa naplaćao sam se kamata i kamata i do sada sam platio 100.000 evra na račun Ljiljane Jevremović - rekao je Dragan Kojić Keba, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading