Celebrity News

NASILJE NA BOŽIĆ: Jelena Karleuša prijavila supruga Duška da ju je OŠAMARIO! Ovo su svi detalji

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici, ekskluzivno saznaju domaći mediji.

NASILJE NA BOŽIĆ: Jelena Karleuša prijavila supruga Duška da ju je OŠAMARIO! Ovo su svi detalji

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje, nakon što joj je on navodno lupio šamar, danas na Božić, saznaje "Kurir" .

Naime, kako pomenuti medij tvrdi, Duško je navodno suprugu ošamario, dok je ona odbila medicinsku pomoć. Takođe, navodno se i policija Savski venac uputila na njihovu kućnu adresu. Trenutno se, kako je objavio pomenuti medij, nalazi policijska patrola ispred njihovog zajedničkog doma na Dedinju. 

Pročitajte: U najlepšem društvu - Pogledajte kako Duško Tošić provodi praznike u Beogradu (FOTO)

Telegraf

 

Kako nezvanično saznaju mediji, dežurni zamenik Prvog osnovog tužioca naložio je naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju. Nakon toga će biti izvršena procena rizika o evntualnom nasilju u porodici, a za sada pevačica ne želi da razgovara sa policijom, zbog čega će verovatno svi biti odvedeni u policijsku stanicu, kako bi bili saslušani.

Osim toga, "Telegraf" piše da je Jelena odbila da podnese prijavu protiv supruga za nasilje u porodici.

- Dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici - saopštilo je tužilaštvo, prenosi Tanjug.

Pročitajte: Ionako sam do sada samo ja bila zaslužna za opstanak braka! Karleuša NIKAD SUROVIJE o mužu Dušku i RAZVODU

Boško Karanović/Instagram

 

Podsetimo, ranije se pisalo da je da je Jelena navodno prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine spekulisalo se da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, što je ona demantovala. 

Ovim povodom ni Jelena ni Duško još uvek se nisu oglasili.

Komentari (0)

Loading