Celebrity News

Fotografija govori više od hiljadu reči: Evo u kakvom je stanju Jelena Karleuša nakon Duškovog šamara

Oglasila se Jelena Karleuša nakon šamara koji joj je na Božić udario suprug Duško

Fotografija govori više od hiljadu reči: Evo u kakvom je stanju Jelena Karleuša nakon Duškovog šamara

O skandalu koji se juče, na Božić, dogodio u porodičnom domu Karleuša - Tošić bruje domaći mediji. Naime, tokom porodičnog ručka i pred svedocima, par je ušao u burnu raspravu, koja se završila šamarom, koji je Duško Tošić udario Jeleni. Policija je obaveštena o svemu, saslušani su supružnici, kao i svedoci, a onda se oglasila Jelena Karleuša.

Nakon reči svog supruga, koji je u policijskoj stanici "Savski venca" demantovao da je počinio nasilje nad njom, oglasila se Jelena Karleuša.

Pevačica koja o svemu govori gromoglasno, odabrala je da ćuti o porodičnom problemu koji se desio u njenom domu. Izjavu za medije nije dala, ali se, kako to obično biva kada želi da iznese svoje mišljenje, nije oglasila ni na društvenim mrežama.

Ovoga puta svoje dostojanstvo odabrala je da brani ćutanjem, a kakvo je njeno emotivno stanje pokazala je fotografijom koju je objavila. U jeku skandala, ona je objavila samo fotografiju sa majkom Divnom, koja joj je u životu bila najveća podrška. Skrhana bolom, i bez najvećeg oslonca, Jelena je odlučila da ovu borbu za svoju porodicu vodi u tišini.

Pročitajte: ŠTA JE PRETHODILO NASILJU - Evo šta se danas desilo u domu Karleuše i Duška pre nego što je Jelena pozvala policiju

Instagram

 

Podsetimo do incidenta u porodičnom domu, došlo je nakon što se Jelena vratila sa groblja, koje svakodnevno posećuje, kako bi se osetila bliža svojoj majci.

Komentari (0)

Loading