Celebrity News

Isplivale prve slike starije unuke Ljiljane Blagojević: Procenite da li Miona više liči na baku ili mamu (FOTO)

Unuka Ljiljane Blagojević prava je lepotica

Isplivale prve slike starije unuke Ljiljane Blagojević: Procenite da li Miona više liči na baku ili mamu (FOTO)

Iako još uvek vrlo mala unuka Ljiljane Blagojević, Miona Ćaldović već dobija komplimente na konto svoje lepote, a baka ko baka u šali voli da kaže kako najviše likom i karakterom podseća na nju. Dramska umetnica i naslednica njene jedinice Kaline Kovačević nedavno su se zajedno pojavile u jednoj emisiji zabavnog karaktera gde se jasno ko dan moglo videti da gaje divan odnos, pun poverenja i razumevanja.

Pročitajte: Unuka Liljane Blagojević jedna je od onih koji stradaju zbog jezika glumičinog supurga Siniše Kovačevića 

Instagram

 

Obe vole da čitaju i jedna drugoj rado poklanjaju knjige za određeni uzrast, a budući da se glumica sa suprugom, rediteljem Sinišom Kovačevićem pre nekoliko godina preselila na selo, Miona, pa i njena mlađa sestra Anika obožavaju kada su sa bakom na čistom vazduhu.

- Često na imanju ima raznog voća, pa ga zajedno beremo, a uvek ima posla u dvorištu, pa čistimo ili sređujemo baštu. Mioni smo kupili i mali štafelaj, pa crta i slika i uživa u tome. Veoma retko koristi mobilni telefon, skoro da ga nikad nema uz sebe - opisala je Ljilja na koji način funkcioniše njihov mali raj, a zatim otkrila kako insistrira da je unuke zovu.

- Ne dam im da me zovu baka, kažem im da sam ja njihova baba. To nosi snažnu energiju, volim da budem baba, jaka i sposobna, a ne neka baka kojoj treba pomoć čak i da pređe ulicu - zaključila je.

Unuka Ljiljane Blagojević, Miona Ćaldović starija je ćerka njene mezimice Kaline Kovačević i Radeta Ćaldovića.

Komentari (4)

Loading
Ana

23:56 01.03.2023

Miona je isti tata. I daj Boze da izraste u dobrog čoveka kao sto joj je otac.