Celebrity News

Bio je VELIKA LJUBAV Kaće Živković: Gde je danas i koga je oženio Bane Janković, nakon BURNOG raskida (FOTO)

Bivši dečko Katarine Živković promenio je život iz korena

Bio je VELIKA LJUBAV Kaće Živković:  Gde je danas i koga je oženio Bane Janković, nakon BURNOG raskida (FOTO)

Bivši dečko Katarine Živković, Bane Janković, stupio je u vezu sa pevačicom tokom njihovog zajedničkog učešća u jednom rijaliti programu, a njihova veza bila je turbulentna. Maneken i pevačica su od 2010. godine bili jedan od najpopularnijih estradnih parova, ali su ipak stavili tačku na romansu 2014. godine.

Bivši dečko Katarine Živković oženio se drugom

Iako su se često svađali i mirili, Katarina i Bane trudili su se da njihova veza opstane, ali je u jednom trenutku došlo do pucanja. Kako je pisao "Pink.rs" , domaći mediji brujali su o njihovom raskidu koji je bio veoma buran, a nakon kojeg su i pevačica i maneken bili u lošem psihičkom stanju. Tabloidi su, takođe, brujali o tome da je Bane navodno bio na ivici samoubistva, dok je Kaća tada navodno završila u bolnici.

Pročitajte: Kaća Živković - Nikada se ne vraćam na staro, ne ulazim u toksične odnose

 

 

Kada se par razišao, svako je krenuo svojim putem, a Bane je dve godina nakon raskida upoznao ženu svog života, Mirjanu, koju je oženio i sa njom dobio ćerku Melinu 2017. godine. On se potpuno posvetio porodici i promenio svoj život iz korena.

Pročitajte: Kaća Živković tužna i očajna - Ocu se vratila bolest, a posla nema!

 

 

Ipak, kako su preneli domaći mediji, maneken nikada u potpunosti nije preboleo pevačicu.

- Bane i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio Katarinu. Nikada on nju neće preboleti. Toliko godina je prošlo, a on još misli na nju. To je bila velika ljubav, a kada je ona rešila da raskine s njim, Bane nije mogao da dođe sebi. Godinama pokušava da je preoboli, oženio se, dobio dete, a još misli na nju i kad god je sretne njemu nije dobro. Od velike sekiracije i stresa oko Kaće, Bane je ostao i bez kose - otkrio je  izvor blizak Jankoviću za pomenuti medij pre tri godine.

Komentari (0)

Loading