Celebrity News

O NJOJ NIKAD NE PRIČA: Pogledajte kako danas izgleda prva supruga Željka Mitrovića (FOTO)

Prva žena Željka Mitrovića bila je jedna od najpopularnijih pevačica svojevremeno

O NJOJ NIKAD NE PRIČA: Pogledajte kako danas izgleda prva supruga Željka Mitrovića (FOTO)

Prva žena Željka Mitrovića, Sonja Mitrović Hani, posle blistave karijere i hitova koje je nizala, gotovo kao da je iščezla iz javnog života. Budući da se povukla sa javne scene, barem kao izvođač, mnogo je intrigiralo kako danas izgleda.

Prva žena Željka Mitrovića posle dužeg vremena u javnosti

Pevačica, koju pamte po hitovima "Džip" , "Otkini bejbe" , "Sedam godina" i mnogim drugima, nedavno se pojavila u javnosti, kada je bio pomen povodom četrdeset dana smrti Milutina Mrkonjića, kao podrška bliskoj prijateljici Ani Bekuti.

Pročitajte: Ne krije koliko mu znači i da joj duguje sve - Ovako izgleda majka Željka Mitrovića, prosudite da li liče ( FOTO)

Ata Images

 

Inače, Hani se bavi produkcijom i aranžiranjem. Sa vlasnikom televizije "Pink" , Željkom Mitrovićem, dobila je dvoje dece - ćerku Sandru i sina Aleksandra, a kako se spekuliše, u odličnim je odnosima i sa Mitrovićevom sadašnjom suprugom Milicom.

- Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka - govorila je prva supruga Željka Mitrovića svojevremeno za domaće medije o karijeri i braku.

Komentari (0)

Loading