Celebrity News

Ekskluzivne fotografije: Zavirite na tajno venčanje Mašana i Mire Lekić, jedan detalj NAGOVEŠTAVA LOŠ KRAJ

Venčanje Mašana i Mire Lekić odigralo se pre više od jedne decenije. Iako je između njih buktao plamen ljubavi, niko nije mogao da pretpostavi da će se par nakon 10 godina razići.

Ekskluzivne fotografije: Zavirite na tajno venčanje Mašana i Mire Lekić, jedan detalj NAGOVEŠTAVA LOŠ KRAJ

Venčanje Mašana i Mire Lekić održalo se pre više od deset godina, a slavlje je upriličeno na Avali, u jednom popularnom restoranu sa mnoštvo zvanica. Voditelju je to bio drugi brak po redu, a kako je otkrio u emsiji “Od A do Da”, kada je prvi put video Miru na fotografiji, pre i nego što ju je upoznao- znao je da će biti njegova.

Venčanje Mašana i Mire Lekić bilo je za pamćenje

- Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke - ispričao je Mašan u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: NEPRIJATNO - Prvi susret Mašana Lekića sa bivšom suprugom u javnosti! Svi su primetili JEDNO (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Iako ga je Mira privukla, Mašan nije ni slutio da će ona biti “ta” , koja će zarobiti njegovo srce.

- Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - otkrio je Lekić.

Pročitajte: Ekskluzivno! Mašan Lekić i njegova nova izabranica Kristina samo za Story otvaraju vrata svog novog doma na Zlatiboru (VIDEO)

Youtube Screenshot

 

Mašan i njegova tadašnja supruga priredili su crkveno venčanje, pa potom i veliko slavlje do kasno u noć, a budući da je Mira bila u blagoslovenom stanju, većina obaveza i planiranje spalo je na popularnog voditelja.

Pročitajte: VIŠE JE NE KRIJE - Ovo je devojka zbog koje se Mašan Lekić razveo od Mire

Youtube Screenshot

 

- Mira je bila u petom mesecu trudnoće kada smo se u julu venčali. Ambijent je bio specifičan, u etno stilu. Inače obožavam veselja, imao sam pomoć od par ljudi oko organizacije. Zajedno smo birali garderobu. Bilo je skoro 300 zvanica, dok je na mojoj prvoj svadbi bilo oko 500 - kaže Mašan za pomenutu emisiju.

Osim što je par blistao od ljubavi, posebnu pažnju prisutnima zaokupirala je Mirina venčanica, koja joj je stajala kao salivena. Očaran suprugom, voditelj je svojevremeno govorio o njenoj lepoti:

Pročitajte: Konačno progovorio o svom turbulentnom ljubavnom životu - Evo šta Mašan Lekić sad priželjkuje

Youtube Screenshot

 

- Moja supruga je imala prelep veo i divnu haljinu. Bila je prelepa. Ona inače ima rusku lepotu, budući da joj je majka bila Ruskinja. Došli su razni rođaci iz regiona, a najteže je bilo ispratiti goste u cik zore posle slavlja. Od zvanica bili su pevač Igor Popović, Vesna Čipčić, inspektor Blaža i mnogi drugi - ispričao je Mašan Lekić u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Porodična fotografija Mašana Lekića sa bebom Zoi raznežila sve

Youtube Screenshot

 

Nakon spektakularnog slavlja, usledio je medeni mesec, na kojem se par potpuno opustio i pripremao za dolazak naslednice Mie.

- Kad se završila svadba, otišli smo u jedan begradski hotel na dva dana, pa potom na svadbeni put. Uživali smo, navikli smo jedno na drugo, jer smo živeli zajedno. Željno smo iščekivali naslednicu - dodao je on u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Mašan Lekić se razvodi? Supruga obrisala zajedničke fotografije, a šta on kaže?

Youtube Screenshot

 

Ipak, Mašan i Mira Lekić šokirali su čitavu javnost kada su nakon deset godina skladnog braka stavili tačku na svoj odnos 2020. godine. On je pronašao novu ljubav u izabranici Kristini Nikolić, sa kojom je dobio ćerku Zoi, a čitavo venčanje sa Mirom i njihova ljubavna priča, gotovo kao da je pala u zaborav.

Komentari (0)

Loading