Celebrity News

Nije lako kad ti je Zorica maćeha: Ova lepotica je Kemišova ćerka iz prvog braka i sad nam je jasno kakav odnos ima sa Brunclikovom

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti

Nije lako kad ti je Zorica maćeha: Ova lepotica je Kemišova ćerka iz prvog braka i sad nam je jasno kakav odnos ima sa Brunclikovom

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka sa izvesnom Dragicom, prava je očeva slika i prilika, a poznato je i u kakvim je odnosima sa svojom maćehom Zoricom Brunclik.

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka - odnos za maćehom Zoricom

Legendarni harmonikaš ženio se više puta. Prvi put sa Dragicom, koja mu je podarila ćerku Jelenu, drugi put sa pevačicom Vesnom Zmijanac, ali je ženu svog života prepoznao u pevačici folk muzike, Zorici Brunclik, koja mu je podarila ćerku Zlatu.

Pročitajte: "Oduvek je bila namazana, prepredena": Prvi muž Zorice Brunclik u katastrofalnim odnosima sa pevačicom, evo šta je razlog

 

 

-Kemiš i Dragica su se upoznali 1979. u Frankfurtu. U braku su bili oko godinu dana i tada su dobili Jelenu. On je čak i prisustvovao porođaju. Njihova veza je pukla kad se Miroljub vratio u Srbiju da služi vojni rok – ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor za Kurir, prenose mediji.

Budući da je Kemišov brak sa ženom nepoznatoj javnosti bio kratkog daha, njegova ćerka Jelena pripala je majci i ostala da živi u Nemačkoj.

Takođe, dugo se spekulisalo u kakvom su odnosu Jelena i njena maćeha Zorica, što je Miroljub jednom prilikom za pomenuti medij otkrio:

Pročitajte: ČESTITAMO! Udala se ćerka Zorice Brunclik, pogledajte prve fotografije sa slavlja

 

 

-Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Nemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I sa njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Moja ćerka mi je prošle godine podarila unuku Lunu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima – rekao je on za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading