Celebrity News

Možda ne bi bilo loše da prvo plati što je dužan prvoj ženi! Evo kako Emina reaguje na vesti da se Mustafa ponovo ženi!

Ženi se bivši muž Emine Jahović bruje domaći mediji, a šta o tome misli pevačica i majka njegovih sinova Jamana i Javuza?

Možda ne bi bilo loše da prvo plati što je dužan prvoj ženi! Evo kako Emina reaguje na vesti da se Mustafa ponovo ženi!

Ženi se bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal, svojom devojkom Melis Sutšurup, a srećne vesti na društvenim mrežama podelila je buduća mlada.

- Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime - napisala je dve decenije mlađa devojka Mustafe Sandala.

Pročitajte: Najlepši novogodišnji poklon za sinove Jamana i Javuza - Kako su se POMIRILI Emina i Mustafa

Ženi se bivši muž Emine Jahović, a šta ona misli o tome?

Emina, koja je sa bivšim suprugom imala problema oko isplate alimentacije za njihove sinove Jamana i Javuza, u emotivnom smislu odavno je stavila tačku na odnos sa Mustafom, pa je vesti o njegovoj ženidbi nisu pogodile. Ipak, alimentacije koje duguje sinovima još uvek su neisplaćene, zbog čega joj nije svejedno. 

Dok on teži da na emotivnom planu bude ispunjen, ona je dala sve od sebe da zablista na poslovnom planu, a u susret svom rođendanu raduje se brojnim uspesima koje joj donosi nova kalendarska, ali i životna godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Komentari (0)

Loading