Celebrity News

Duh iz prošlosti joj ne da mira: Ceca Raznatović sreće se sa svojom najvećom traumom posle Arkanove smrti (FOTO)

Vojin Ražnatović objavio je vesti na društvenim mrežama i svi su u šoku

Duh iz prošlosti joj ne da mira: Ceca Raznatović sreće se sa svojom najvećom traumom posle Arkanove smrti (FOTO)

Vojin Ražnatović, sin Natalije Martinović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, već dugi niz godina živi u Americi, gde se pronašao, daleko od Srbije i znatiželjnih srpskih medija. Poznato je da je svojevremeno, sin Željka Ražnatovića Arkana imao je niz sukoba sa svojom maćehom Svetlanom Cecom Ražnatović, koju je žestoko napadao putem društvenih mreža, a čitava situacija imala je i sudski epilog.

Kako je "Blic" pisao pre nekoliko godina, Arkanova udovica odlučila je da tuži Vojina, zbog navodnih uvreda, pretnji i provokacija koje je plasirao u javnost putem društvenih mreža. Poznato je da ju je provocirao, davši joj epitet "srpska maćeha” , a nakon najnovijih vesti koje je Vojin objavio, Svetlani neće biti nimalo svejedno.

Pročitajte: Nju je ostavio zbog Cece! Ovako danas izgleda Natalija, majka Vojina Ražnatovića (FOTO)

Facebook screenshot

 

Naime, budući da u Srbiji nije boravio dvedeset godina, mnogi su se iznenadili kada je sin Željka Ražnatovića objavio da na jesen ove godine konačno dolazi u Srbiju.

Mnogi spekulišu da li će tom prilikom, kada se vrati, Vojin susresti sa Veljkom i Anastasijom, za koje je rekao da nije ni u kakvim odnosima, što ostaje vreme da pokaže. S druge strane pretpostavlja se da Ceci neće biti prijatno ukoliko nakon toliko zategnutih odnosa i izrečenih uvreda, Vojim pokuša da ostvari kontakt sa polubratom i polusestrom.

Komentari (0)

Loading