Celebrity News

Kad te dete iznenadi: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova šokirao roditelje neočekivanom odlukom (FOTO)

Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković roditelje iznenadio neočekivanom odlukom

Kad te dete iznenadi: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova šokirao roditelje neočekivanom odlukom (FOTO)

Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković odabrao je, čini se, svoj profesionalni poziv.Lazar Timarov odlučio je da ne krene ni očevim ni majčinim stopama, već je svojim odabirom iznenadio mnoge. Pa ipak, majka i otac koji su sinovljevom odlukom u početku bili iznenađeni, odlučili su da ga u potpunosti podrže.

- U pitanju je sport koji moj sin pasionirano gleda, i to ne samo u taj sport nego u grandiozni san koji ima da učestvuje u njemu. Ranije sam prebacivao kanal kada se to pojavi na TV-u, a sada čekam vikende da sa sinom gledam trke Formule jedan - otkrio je Srđan za "Premijeru".

- Ozbiljno sam se navukao na to kada sam shvatio o čemu se tu zapravo radi. Moj sin ima san da se jednog dana popne na taj podijum. Tako sve to kreće, kada sanjaš. Ne postoji drugi način da se uđe u taj sport nego iz vožnje kartinga, tako svi kreću.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Evo šta Nataša Miljković misli o devojci svog bivšeg muža Srđana Timarova (FOTO)

Instagram

 

Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković oduševljen je što ima podršku roditelja koji su mu za rođendan poklonili auto za karting, kako bi na vreme počeo da se sprema za ostvarenje svog sna.

- Moram da priznam da imam strah kada ga gledam kako igra fudbal, ali, koliko god to čudno zvučalo, manje strahujem kada ga gledam u kartingu jer kada ga vidite u tom vozilu jasno vam je da je to njegov svet - rekao je ponosni otac.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading