Celebrity News

Porodične tajne isplivale na površinu: Istina o odnosu Tamare Dragičević i devera Igora Benčine više ne može da se krije!

Brat Petra Benčine, Igor, do sada u javnosti nije otkrivao kakav odnos ima sa suprugom svog brata, Tamarom

Porodične tajne isplivale na površinu: Istina o odnosu Tamare Dragičević i devera Igora Benčine više ne može da se krije!

Kako je javnost već dobro upoznata odnosi u porodici Dragičević - Benčina idilični su. Petar se savršeno slaže sa Tamarinom porodicom, baš kao što je Tamara puna ljubavi i podrške za članove porodica Benčina.

Iako se u javnosti trude da svoj privatni život previše ne eksponiraju, Tamara i Petar uvek su na pravom mestu da pruže podršku najbližima.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli - Staša Benčina postigla veliki uspeh, mama i tata beskrajno ponosni (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, stariji brat Petra Benčine,takođe glumac, Igor, imao je premijeru filma "Zlatni dečko", na kojoj su prisustvovali svi članovi porodice, a posebno ponosna na devera bila je upravo Tamara koja je iz publike glasno aplaudirala kada je Igor izašao na scenu.

Instagram

Ona i Petar sa Igorom su i nakon premijere organizovali malo slavlje, kako bi proslavili veliki glumčev uspeh i tako još jednom dali primer skladnih porodičnih odnosa ispunjenih podrškom i razumevanjem.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading