Celebrity News

Fotografija koja otkriva sve: Ovako su Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana izgledali u periodu kad je on varao sa Mirom Antonović

Gordana i Miroslav Ilić nikada nisu krili da imaju turbulentan brak, ali je naposletku ljubav ipak pobedila

Fotografija koja otkriva sve: Ovako su Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana izgledali u periodu kad je on varao sa Mirom Antonović

Gordana i Miroslav Ilić već više od pola veka podržavaju jedno drugo. Njihov brak prošao je kroz turbulentan period i Gordana nikada nije krila koliko je teško bilo, pa ipak, razumevanje i prava ljubav na kraju su izvojevali pobedu.

- Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: "O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim", a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom - rekla je ona ranije.

Pročitajte: OBRT! Vanbračni sin Miroslava Ilića tužio svoju majku Mirjanu! Evo šta se desilo!

Ata Images

 

Ipak, na početku ljubavne priče, pre nego što su se u njihov odnos umešali napisi o prevari, ljubavnici i vanbračnom sinu, par koji danas ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Mariju, bio je lud od ljubavi.

U to vreme nisu skidali osmehe sa lica, a o njihovoj sreći svedoči jedna od retkih fotografija sa početka ove turbulentne i uzbudljive ljubavne priče.

 

Komentari (0)

Loading