Celebrity News

Prepoznajete li devojčicu sa slike? Sada je jedna od naših najpoznatijih glumica (FOTO)

Autor: | 19/01/2022

Obožavate je zbog istog ovog osmeha

Prepoznajete li devojčicu sa slike? Sada je jedna od naših najpoznatijih glumica (FOTO)

Da li biste prepoznali glumicu sa ove fotografije? Ne bi trebalo da bude naročito teško, odaje je isti onaj osmeh koji je sačuvala do današnjeg dana i koji joj je bio jedno od glavnih oruđa u osvajanju najvećeg broja gledalaca koji je s pravom danas nazivaju jednom od naših najpopularnijih dramskih umetnica.

Instagram

 

Naravno, u pitanju je glumica Anđelka Prpić (37). Ona je prisutna na društvenim mrežama, iako na njima nije aktivna baš svakog dana, ali ova fotografija tamo se izdvojila i po reakcijama i po "lajkovima", a objavljena je prošle godine na rođendan njene majke Duške. Nije ni čudo zašto, mnogi jednostavno nisu odoleli prizoru male Anđelke koja se osmehuje kao da već tada zna šta će jednog dana postati.

Pročitajte: SVI GA ZNATE! Prvi put posle razvoda Anđelka Prpić POKAZALA ZGODNOG I MLAĐEG DEČKA: Nije mi se desio slučajno! (FOTO)

Instagram

 

Jasno je i na koga je nasledila povoljnu genetiku, ali i isti taj osmeh, budući da se on vidi i na licu njene majke, kako nekada tako i danas, budući da je Dušku nedavno predstavila javnosti. Sudeći po naslednoj liniji, godine će Anđelki očigledno biti na njenoj strani.

Komentari (0)

Loading