Celebrity News

KONAČNO! Otkriveno da li se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović razvode

Rastali se Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, a domaća javnost interesuje se da li to još jedan poznati par nije uspeo da sačuva brak pod svakodnevnim medijskim pritiskom

KONAČNO! Otkriveno da li se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović razvode

Ima već neko vreme kako na društvenim mrežama nismo videli nijednu zajedničku fotografiju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Upravo zbog toga počele su u javnosti da kruže sumnje da su se njih dvoje razišli.

Rastali se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - glasili su mnogi napisi, a ovaj iskaz nije bio daleko od istine. Naime, Filip je napustio porodični dom i otputovao u Sjedinjene Američke Države za koje ga već mesecima veže važan poslovni projekat.

Međutim, sada je i Aleksandra spakovala kofere i uputila se na suncem okupanu Floridu, a ovaj potez mediji su ispratili uz napise "Aleksandra Prijović napustila supruga". Istina je zapravo sasvim drugačija. Naime, posle dužeg vremena, pevačica je konačno mogla da uskladi obaveze i otputuje u Ameriku, kako bi malo kvalitetnog vremena konačno provela pored supruga koji joj izuzetno nedostaje.

Pročitajte: ISTINA JE, Filip i Prijovićka trenutno NE ŽIVE ZAJEDNO! Ova fotografija je dokaz!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading