Celebrity News

Zapalila Dubai: Jelena Karleuša sinoć napravila istoriju na najvećem splavu na svetu, pogledajte zašto (FOTO/VIDEO)

Autor: | 22/01/2022

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je zadivila javnost u velikoj svetskoj metropoli

Zapalila Dubai: Jelena Karleuša sinoć napravila istoriju na najvećem splavu na svetu, pogledajte zašto (FOTO/VIDEO)

Jedna od najvećih zvezda sa Balkana Jelena Karleuša (43) sinoć je potvrdila da takav njen status prepoznaju i u dalekom Dubaiju koji je pevačici već duže vreme nešto nalik drugoj kući. Verovatno baš zato osećala se potpuno na svom terenu kada je pred prepunom salom najvećeg plutajućeg noćnog kluba na svetu "Float in Dubai" napravila pravi spektakl i uz svoje plesačice odevene u upečatljive kostime koje potpisuje francuski dizajner Gilles neprestano pravila šou duže od dva sata.

Miloš Miletić

 

Scena je, doduše, Karleušin dom na kojem god mestu da se nađe jer se tokom svojih nastupa oseća najbolje. Dom joj je, nažalost, u poslednje vreme najmanje kod kuće gde se pre samo dve sedmice odvila prava porodična drama između nje i supruga Duška Tošića, pa su nastupi poput ovog najbolji način da se popularnoj pevačici vrati osmeh na lice. Bio je ovo njen prvi nastup od tada, što su primetili brojni naši mediji pa iskoristili priliku da pohvale Karleušu kako se zbilja iz svake situacije vraća kao ptica Feniks.

Miloš Miletić

 

Miloš Miletić

 

Medijima u Emiratima, međutim, zanimljivije je bilo ono što se događalo na samoj sceni u njihovoj prestonici. Jelenin nastup opisali su kao impresionirajuć i istakli da je naša zvezda bila prva žena koja je stala na scenu "Floata", a pre nje na ovom mestu nastupale su zvezde poput Tajge i Frenč Montane.

- JK nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi - pišu tamošnji mediji, a Jelena zbilja može biti zadovoljna što je nakon novogodišnjeg spektakla u Beogradu priredila gotovo jednako nezaboravnu feštu u Dubaiju.

Pročitajte: Dočekali smo RASPLET: Jelena Karleuša donela ODLUKU o RAZVODU od Duška

 

 

Miloš Miletić

 

Da se Jelena u ovoj svetskoj metropoli zbilja tretira kao svetska zvezda pokazuje i tretman koji tamo uživa svaki put kada se pojavi, a organizatori nastupa posebno su se potrudili ovaj put. U hotelskoj sobi dočekalo ju je sveže voće i limunada, a poseban detalj bila je poruka sa njenom slikom na kojoj je pisalo "kraljica Srbije". Kada nije na sceni, Karleuša u Dubaiju najviše uživa sa ćerkama Atinom i Nikom koje je i sada povela sa sobom.

Miloš Miletić

 

Komentari (0)

Loading