Celebrity News

Partneri u "Igri sudbine" ili ipak nešto više? Najzad je došlo vreme da saznamo da li je Ammar Mešić u vezi sa OVOM koleginicom (FOTO)

Autor: | 22/01/2022

Glumac Ammar Mešić već dugo s njom glumi vezu, da li je gluma ipak bila nepotrebna?

Partneri u "Igri sudbine" ili ipak nešto više? Najzad je došlo vreme da saznamo da li je Ammar Mešić u vezi sa OVOM koleginicom (FOTO)

Nisu retki slučajevi da dvoje glumaca na setu nekog filma ili serije nakon dužeg perioda intenzivne saradnje razviju međusobne simpatije pa čak i nešto više od toga, a mnogi su se nadali da je upravo to ono što bi moglo da se dogodi između Ammara Mešića (30) i njegove koleginice Milice Tomašević (29) koji su već dugo partneri u popularnoj sapunici "Igra sudbine". Mladi par u seriji pobrao je toliko simpatija da ih mnogi lako zamišljaju i kao par u stvarnom životu, ali to se već pokazalo kao malo komplikovanije.

 

 

 

 

Nade o njihovoj romansi nisu samo puki snovi šire gledalačke publike. Naime, Ammar i Milica neretko su podgrevali takve želje sopstvenim izlivima nežnosti i lepih reči jedno o drugom ranije u javnosti. Ipak, nikada nisu potvrdili međusobne emocije. Umesto toga, publika već dugo nagađa ima li atraktivni glumac partnerku i kako stoji na tom životnom polju, a on je često nastojao da bude tajanstven. Ipak, o potencijalnoj vezi sa Milicom jednom je dao intrigantan odgovor.

 

 

- Pa, znate šta, ovo između nas je čista ljubav. Čista ljubav! Relativno skoro smo bili na Zlatiboru. Volim, volim, volim... Svašta nešto volim. Mislim, volim nju kao komplet osobu! Ta njena harizma, kako pleni ljude, i kako osvaja ljude, i kako joj ljudi postaju prijatelji. Ali ja bih izdvojio i jednu stvar, to će možda da mi se naljuti, ali ja bih voleo da imam tu dozu... Ne sad bezobrazluka, nego taj momenat 'ja ne dam na sebe'. Voleo bih da imam i ja to, ali nemam, tako da Milica mora da me nauči - rekao je Mešić.

Pročitajte: Ammar Mešić: SRPSKI GLUMAC KOJI SE POJAVIO U "Igri prestola" otkriva da se dopao jednoj od glavnih glumica

 

 

Sama glumica bila je jednako, ako ne i više, misteriozna po pitanju njihove ljubavi izvan seta. Ipak, ono što vidimo na ekranu kada ih gledamo kao junake popularne serije najbolje svedoči o tome da insinuacije o njihovoj romansi nisu slučajne. Među televizijskim partnerima vlada izrazito čista i jaka hemija, pa ostaje pitanje šta im je sve palo na pamet dok su to i sami otkrivali.

 

 

Komentari (0)

Loading