Celebrity News

Otkriven razlog razvoda Saše i Nevene Joksimović posle 20 godina braka

Razvodi se Saša Joksimović, vest je koja je uzburkala javnost, najviše zbog toga što su glumac i njegova izabranica, producentkinja Nevena Ranković Joksimović važili za skladan par

Otkriven razlog razvoda Saše i Nevene Joksimović posle 20 godina braka

Ništa nas nije toliko iznenadilo kao vest da razvodi se Saša Joksimović. Sa njim i njegovom emotivnom partnerkom, majkom njegovog sina Ilije, Nevenom Ranković Joksimović ekipa magazina Story oduvek je imala lepu saradnju. Svaki put kada god bismo organizovali fotografisanje i intervju mogli smo da se uverimo koliko se lepo slažu i brinu jedno o drugome. Bez teksa nas je, stoga, ostavila pretpostavka da su odlučili da stave tačku na 20 godina dug odnos.

Pročitajte: Šokantna ispovest Nevene i Saše Joksimovića: Najbliži su nas kukavički izdali!

Boško Karanović

 

Konstatacija da Saša i Nevena nisu više u ljubavi nastupila je nakon glumčeve škakljive objave na "Instagramu". Naime, dramski umetnik, kojeg šira publika gleda u seriji "Igra sudbine" na svom profilu objavio je fotografiju sa nepoznatom devojkom, a ispod napisao "Konačno slobodan", čime je zagolicao maštu fanova i probudio sumnju da se razvodi. Ubrzo nakon što se vest proširila po portalima pozvali smo umetnika za komenatar tim povodom, nadajući se da će sve demantovati. Nažalost, povratnu reakciju od njega nismo dobili, ali činjenica da našim kolegama koje su ga nešto ranije kontaktirale nije rekao da je u pitanju laž, zaključili smo da je samo pitanje dana kada će podneti prijavu za razvod braka.

Pročitajte: Brat Željka Joksimovića otvorio dušu: Prošlu godinu smo jedva preživeli

Instagram

 

Razvodi se Saša Joksimović - Razloga je sijaset

Zatečeni razdorom, koji vlada među nekada skladnim bračnim partnerima, nismo mogli a da se ne zapitamo šta je dovelo do ovog ishoda. Vratili smo se malo unazad i analizirajući ranija izlaganja dramskog umetnika i njegove emotivne partnerke došli do nekoliko mogućih razloga.

Budući da je brat Željka Joksimovića često odsutan od kuće, zbog angažmana na telenoveli, dali smo sebi za pravo da pretpostavimo da bi to mogao da bude jedan od razloga, jer razdvojenost može dovesti do zahlađenja u odnosu. Druga pretpostavka satkana je na Neveninim ranijim izjavama vezanih za Sašinu porodicu.

Pročitajte: Roditelji stigli u Željkov dom: Za porodičnom trpezom okupili zavađenu braću Joksimović (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Naime, producentkinja je svojevremeno u jednoj emisiji  konstatovala kako od glumčevih roditelja nema pomoć, dok su njeni majka i otac uvek tu za njih da pritrče i pospreme oko kuće, ali i odu po unuka u školu, dovedu ga, urade sa njim domaći.

- Sašini roditelji smatraju da kada treba da nam se pomogne oko kuće i deteta pomažu isključivo meni - rekla je tada Nevena, koja je za naš magazin svojevremeno otkrila da ni sa bratom svog supruga nije u dobrim odnosima, a ni njegovom ženom Jovanom Joksimović, što je moglo dovesti do kulminacije i samim tim i kraja ove nekada divne zajednice.

Pročitajte: ŠTO DALJE TO BOLJE: Supruga Saše Joksimovića IZNENADILA JAVNOST rečima o svojoj svekrvi, Željkovoj i Sašinoj majci!

Privatna Arhiva

 

Sve od navedenog mogao bi biti povod za svađu, pa i krah braka, ali kako se Joksimovići ne javljaju na telefon ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Činjenica je, međutim da Neveni i Saši ne cvetaju ruže. Bračnim partnerima, o kojima ovih dana bruji cela Srbija, nije ovo prvi kamen spoticanja. Ipak, uz puno ljubavi i rada uspeli su sve da prevaziđu, pa možda se nešto slično dogodi i ovoga puta. 

 

Komentari (1)

Loading
Simona

09:14 24.01.2022

Mozda je sve to tačno, ali meni pre liči na ono "hajde da se o nama malo piše". Da izađemo iz anonimnosti. Ovog osrednjeg glumca nije bilo nigde godinama na tv-u, sada kao ima neku ulogicu j hajde da plasiramo neku "šok" vest. Meni na to liči. Ko bi se njega setio ako se ne piše o njemu u novinama?