Celebrity News

Strani mediji SAD OVAKO pišu o Jeleni Karleuši: Odjeknulo iz Emirata u ceo svet! (FOTO)

Nastup Jelene Karleuše vodeća je tema u stranim medijima...

Strani mediji SAD OVAKO pišu o Jeleni Karleuši: Odjeknulo iz Emirata u ceo svet! (FOTO)

Nastup Jelene Karleuše koji se odigrao za vikend u Dubaiju, ne prestaje da se komentariše, a srpska diva pop muzike uspela je još jednom da se nađe kao vodeća tema u svetskoj štampi, koja je oduševljena maestralnim pojavljivanjem pevačice.

Pročitajte: Zapalila Dubai: Jelena Karleuša sinoć napravila istoriju na najvećem splavu na svetu, pogledajte zašto (FOTO/VIDEO)

Miloš Miletić

 

Pevačica Jelena Karleuša, niže uspehe i ima zavidnu karijeru koja traje nekoliko decenija. Osim što je u domaćoj javnosti prepoznata kao svojstven "šoumen" , ona je uspela da zadivi i svetsko javno mnjenje koje ne prestaje da bruji o njenom koncertu, koji je održala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na najvećem splavu na svetu- "Float in Dubai" . Šou koji je trajao više od dva sata, pokazao je da je sasvim opravdana titula "dive" koju Jelena nosi.

Pročitajte: SMELO I RAZIGRANO - Kombinacija Jelene Karleuše oduševila javnost, a tek da vidite TAŠNU (FOTO)

printscreen

 

Nekoliko stranih portala, uporedilo je Jelenu sa Madonom i Lejdi Gagom, opisujući njen nastup kao veliki spektakl, koji će se dugo pamtiti. Pre nje na ovom mestu nastupale su zvezde poput Tajge i Frenč Montane, a sada je naša pevačica bila prva žena koja je osvojila scenu ovog prestižnog mesta u ovoj svetskoj metropoli.

Pročitajte: Iznenadićete se! Šta povezuje Jelenu Karleušu sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM (FOTO)

 

 

Budući da je vredno radila sa svojim timom na čitavoj realizaciji nastupa, Jelena je odlučila da produži boravak u toplom Dubaiju, gde će napuniti baterije pred nove poslovne poduhvate, a šuška se da će njen novi album postaviti nove standarde u domaćoj, ali i svetskoj muzici i sceni.

 

Komentari (0)

Loading