Celebrity News

Ko je ovome mogao da se nada: Dragan i Maja Bjelogrlić PLAČU OD SREĆE zbog vesti koje im je saopštila ćerka Mia

Ćerka Dragana Bjelogrlića krenula je očevim stopama i u proteklih nekoliko meseci radila je na televizijskom projektu koji će 31. januara ugledati svetlost dana

Ko je ovome mogao da se nada: Dragan i Maja Bjelogrlić PLAČU OD SREĆE zbog vesti koje im je saopštila ćerka Mia

Boško Karanović

Dragan i Maja Bjelogrlić beskrajno su ponosni na ćerku Miu, koja je baš kao i sin Aleksej krenula očevim stopama. I dok je Aleksej svoje mesto pronašao u svetu glume, Mia je odabrala da se nađe iza kamere, baš kao što njen otac preferira u poslednjih nekoliko godina.

Naime, ćerka Dragana Bjelogrlića posvećeno je radila kao kreator petodelne dokumentarne serije "Ona se budi" koja govori o položaju i emancipaciji žene u Srbiji.

Pročitajte: Supruga Dragana Bjelogrlića pleni gde god se pojavi, a ćerka Mia je njena kopija (FOTO)

Boško Karanović

 

- Ideja za serijal „Ona se budi“ je nastala kao posledica nedostatka javne diskusije na temu rodne ravnopravnosti. Bila mi je želja da napravim emisiju koja će biti dostupna i razumljiva svima, koja će po prvi put otvoriti neke teme koje su u ovom društvu tabu ili o kojima, još gore, niko i ne razmišlja. Polazeći upravo od ideje da svaki ugao posmatranja nudi samo deo istine, nastojimo da analiziramo sve delove ove složene teme i ponudimo gledaocima celovitu sliku - rekla je za "N1" Mia, autorka serije koja će svetlost dana ugledati 31. januara i emitovaće se u pet epizoda.

Facebook printscreen

 

Ćerka Dragana Bjelogrlića oca i majku posebno je učinila ponosnima, jer svesni da je odrasla u zrelu ženu, koja se bavi ozbiljnim i društveno odgovornim temama, svesni su da su prvenicu izveli na pravi put.

Komentari (1)

Loading
Zveki

19:28 26.01.2022

Divno je videti porodicu Bjelogrlic na okupu : srećnu , lepu, prelepu i uspešnu.