Celebrity News

KAKO DA IM KAŽEM: Tužna istina koju Goca Šaulić krije od Ilde, Sanele i Mihajla

Tajna Goce Šaulić izašla na videlo, istina više ne može da se sakrije

KAKO DA IM KAŽEM: Tužna istina koju Goca Šaulić krije od Ilde, Sanele i Mihajla

Tajna Goce Šaulić više se ne može sakriti, njena prijateljica otkrila je da je celoj porodici pokojnog Šabana odavno jasno da je Goca veoma loše i da se uprkos njihovom trudu, ona ne oporavlja od gubitka voljenog muža.

- Goci je jako teško, nikad se neće navići i prihvatiti činjenicu da njenog Šabana više nema. Ona skoro svaki dan posećuje njegov grob, priča sa njim i stalno ga sanja. Kao da su nastavili da budu zajedno na neki drugi način. Ona ga oseća i zna da je tu pored nje. Nama se to ne sviđa, kažemo joj da je u depresiji, često je zamišljena i tužna. Njena deca daju sve od sebe da je trgnu, stalno su kod nje i velika su joj podrška, da nema njih ne znam šta bi bilo sa njom - kaže drugarica Goce Šaulić i otrkiva da se Šabanova udovica trudi da svoju tugu sakrije od dece:

Pročitajte: Najljući neprijatelji - Svi detalji odnosa Goce Šaulić i Šabanovog vanbračnog sina Roberta

Ataimages

 

- Ne želi njih da sekira, krije da je često na groblju, ne želi da ih opterećuje i podseća da im otac nije živ. Šaban je i dalje njena životna ljubav i kada priča o njemu uvek priča u sadašnjem vremenu, jednostavno se ne miri sa tim da je sama - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

 - Ne želi da se pojavljuje u javnosti, slabo se i druži, mir pronalazi u njihovom domu koji je pun Šabanovih slika. Radost joj pričinjavaju jedino deca, zbog kojih i gura dalje. Ja takvu ljubav još nisam videla - završava njena prijateljica za pomenuti list.

 

Komentari (0)

Loading