Celebrity News

Izuzetno je mladolika: Upoznajte buduću svekrvu Cece Ražnatović, prefinjenu damu koja je rodila Bogdana! Svi primećuju JEDNO (FOTO)

Svekrva Cece Ražnatović pleni elegancijom...

Izuzetno je mladolika: Upoznajte buduću svekrvu Cece Ražnatović, prefinjenu damu koja je rodila Bogdana! Svi primećuju JEDNO (FOTO)

Svekrva Cece Ražnatović, majka Bogdana Srejovića, retko se pojavljuje u javnosti, a o fotografiji koju je podelio njen sin ne prestaje da se priča. Naime, menadžer i pevačica zabavljaju se već preko godinu dana, a dok je ona trenutno odsutna i uživa na savršenom putovanju na dalekim Maldivima, Bogdan ima povoda za slavlje.

Svekrva Cece Ražnatović je prava dama

Njegova majka Mirjana, Svetlanina svekrva, danas proslavlja rođendan, te je tim povodom Bogdan objavio dirljivu fotografiju majke i njegove ćerke Iskre, koje su pozirale zajedno.

Pročitajte: Na proslavi male Iskre otkrivena istina - Evo kako se zaista Bogdan Srejović slaže sa bivšom suprugom

 

 

Dečko Cece Ražnatović ne krije koliko obožava svoju majku i koliko mu je važna u životu, te joj je uputio dirljive reči, koje su Mirjanu raznežile.

- Jedna mi je podarila život, druga mu je dala smisao - napisao je Srejović ispod pomenute fotografije.

Brojni pratioci sa društvenih mreža ostavili su mnoštvo komentara, a ujedno i primetili koliko je majka Bogdana Srejovića odmerena, elegantna i mladolika, te da je menadžer od nje nasledio manire i izgled.

Komentari (0)

Loading