Celebrity News

Istina se ne može sakriti! Evo kako je Staša Ivanović zaista prihvatila polusestru Lolu (VIDEO)

Starija ćerka Ivana Ivanovića, Staša, dugo je bila jedinica, pa su se mnogi pitali, kako će pubertetlijka prihvatiti polu-sestricu Lolu

Istina se ne može sakriti! Evo kako je Staša Ivanović zaista prihvatila polusestru Lolu (VIDEO)

Uskoro će se navršiti godinu dana od kada se pored Stašinog, u domu Ivana Ivanovića čuje i Lolin smeh. Rođenje druge ćerkice, koju je dobio iz romanse sa tajanstvenom devojkom Anjom, Ivan je u jednom intervjuu opisao kao dolazak radosti u njihov dom, pa ipak, radoznali mediji pitali su se, da li isto misli i Ivanova ćerka iz prvog braka, Staša.

Ivan je u intervjuu za "Hello!" otkrio da je sa ćerkom Stašom izgradio odnos, koji ništa ne može ugroziti: 

Pročitajte: "Moja Staša se naprimala OZBILJNIH UDARACA" - Ivan Ivanović sa suzama u očima o ćerkinoj BOLI

Dalibor Danilović

 

‒ Staša i ja imamo takav odnos da mislim da nikada nije ni razmišljala da će on biti ugrožen. To nije ni moglo da se desi, možemo samo da u našu ekipu primimo još nekoga. Primili smo Lolu, a ona, kad poraste, treba da pokaže da je dostojan igrač. Znate kako je u fudbalu, mora da se opravda poverenje i ispoštuje dogovor iz svlačionice. (smeh) I Staša, i Anja, i ja, svi super funkcionišemo.

Starija ćerka Ivana Ivanovića u potpunosti je opravdala očevo poverenje. Oduševljena energijom male Lole, Staša sve više vremena provodi sa njom, ne krijući da ju je njena sestrica potpuno osvojila. Delić njihove ljubavi, na svom "Instagramu" podelio je ponosni otac i već sada se vidi da će starija ćerka Ivana Ivanovića, mlađoj biti ne samo veliki uzor, već i najveća podrška.

Komentari (0)

Loading