Celebrity News

Potez Žike iz Zane koji je zaprepastio javnost: Odgovoran što su majci oduzeta deca

Oglasio se Žika Zana nakon optužbi da je odgovoran što su jednoj majci oduzeta deca, a ono što je rekao šokiralo je domaću javnost

Potez Žike iz Zane koji je zaprepastio javnost: Odgovoran što su majci oduzeta deca

ATA Images

Voditeljka Jadranka Jevtić podigla je veliku prašinu kada je na svom "facebook" profilu iznela ozbiljne optužbe na račun Zorana Živanovića, frontmena grupe "Zana":

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći o**š na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete s pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve.Univerzum i karma su čudo – napisala je Jadranka i šokirala sve, a onda je usledio i odgovor.

Oglasio se Žika Zana i izneo svoju stranu priče o slučaju koji je voditeljka Jadranka Jevtić javno iznela:

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na šta se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika za Blic.

Pročitajte: Jelena i Žika iz grupe "Zana" nemaju zajedničku decu, ali njegove dve ćerke jednako obožavaju, OVO je starija i donosi im DIVNE vesti (FOTO)

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading