Celebrity News

Fotografija dana: Olivera i Miša Dragičević pokazali naslednicu, prizor će vas rastopiti (FOTO)

Autor: | 29/01/2022

Ćerka Miodraga Dragičevića zove se Vasilija i stigla je u novembru

Fotografija dana: Olivera i Miša Dragičević pokazali naslednicu, prizor će vas rastopiti (FOTO)

Pre tri i po meseca su se venčali, a pre dva i po dobili ćerku Vasiliju. Vreme koje je prošlo od tada vodi se kao najsrećniji period u životima glumaca Miodraga Dragičevića i Olivere Bacić Dragičević koji proživljavaju pravu porodičnu bajku. Međutim, sve otkako je stigla mnogi žele da znaju kako izgleda ćerka Miodraga Dragičevića i kako se mladi bračni par snalazi u roditeljstvu, ali oni su prilično pažljivi dok doziraju meru u kojoj s javnosti dele svoju porodičnu sreću.

 

 

Zato su se mnogi obradovali i raznežili kada je nedavno stigla i prva porodična fotografija ove tročlane srećne porodice a na njoj možemo posvedočiti kako uživaju u zimskim čarolijama i aktivnosti kao što je sankanje. Ćerka Miodraga Dragičevića, doduše, još uvek se ne može jasno videti ali je prikazan porodični prizor ipak dovoljno neodoljiv da se razume toplina tog trenutka.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli: Miodrag Dragičević pokazao ćerkicu - Upoznajte preslatku Vasiliju (FOTO)

 

 

- Vasilija i Miša su me ubedili da ima luđih sankanja od onih kada sam bila dete - poručila je Olja na društvenim mrežama, a čini se da se ponosni tata potpuno uživeo u novu i najvažniju životnu ulogu. Ćerka Miodraga Dragičevića zato je sigurno u dobrim rukama, a Olivera je jednako srećna što ima takvu podršku.

Komentari (0)

Loading