Celebrity News

Konačno isplivala prava istina: Evo kakav odnos Jelena Tomašević ima sa svekrom i svekrvom

Svekar i svekrva Jelene Tomašević vešto već godinama izbegavaju pojavljivanje u javnosti, ipak tu i tamo o njima ispliva poneka informacija ili pak fotografija na osnovu koje se može zakljčiti kakav odnos imaju sa popularnom snajom

Konačno isplivala prava istina: Evo kakav odnos Jelena Tomašević ima sa svekrom i svekrvom

O tome kakvu komunikaciju svekar i svekrva Jelene Tomašević gaje sa suprugom svoga sina vrlo malo se zna, a za sve su, čini se, krivi Ljiljana i Dejan Bosiljčić koji u širokom luku izbegavaju medije. Po svemu sudeći roditelji Ivana Bosiljčića i u Beograd retko kada dolaze osim kada je potrebno svom nasledniku i njegovoj porodici da priteknu upomoć.

Pročitajte: Konačno ga pokazala: Ovo je muškarac kojeg je volela pre Ivana Bosiljčića! Šta na to kažu svekar i svekrva Jelene Tomašević (FOTO)

 

 

Ponosni Užičani uživaju da sina, snaju i unuku Ninu goste u svom raskošnom domu. Tada im pripremaju omiljene poslastice, a Jelena voli što ima priliku da od Ljiljane čuje poneki recept za dugotrajnost braka, ali i kulinarske tajne. Pevačica je svojevremeno istakla da svekrvu izuzetno poštuje, kao i da se posebno divi njenim veštinama domaćice. 

- Uvredila bih svekrvu kada bih rekla da sam dobra domaćica, jer je ona majstor gostoprimstva i kulinarstva. Ali učim od najboljih, pa ću za koju godinu da joj izađem na crtu. Savetujem joj da se ne opušta previše - kazala je ranije kroz osmeh Kragujevčanka.

Pročitajte: Na ivici monaškog života! Ivan Bosiljčić odlukom iznenadio javnost, a EVO da li ga Jelena podržava

 

 

Nakon udaje za Ivana Ljiljana i Dejan lepo su Jelenu prihvatili, a ona smatra da je to zato što nikada nije pred njima imala tajni niti se pretvarala da je nešto što nije.

- Jedna mudra izreka kaže: "Ako želite da vas neko voli takve kakvi jeste, onda budite to što jeste"  - poručila je ranije ona.

 

 

Komentari (0)

Loading