Celebrity News

Kuhinja u kojoj Bojana Stamenov priprema dijetalne obroke će vas oduševiti: Jedan detalj se posebno ističe(FOTO)

Dom Bojane Stamenov odiše boemskim duhom

Kuhinja u kojoj Bojana Stamenov priprema dijetalne obroke će vas oduševiti: Jedan detalj se posebno ističe(FOTO)

Interesantno uređen porodični dom Bojane Stamenov u Velikom Mokrom Lugu svakako je nešto što privlači pažnju. Pevačica, čije glasovne sposobnosti porede sa glasom jedne Arete Frenklin, životni prostor deli sa ocem Zoranom, majkom Natalijom, sestrom Tijanom i sestrićem Todorom, za koga u dvorišnom delu postoji posebna zanimacija – klackalica na žetone.

Pročitajte: "Izgubila sam TREĆINU svoje kilaže": Pogledajte kako sada izgleda Bojana Stamenov, a za "Story" otkriva detalje svoje transformacije (FOTO)

Luka Šarac

 

Porodica Stamenov obožava akciju i u njihovom domu ništa nije sterilno. U dnevnoj sobi nalaze se skupocene gitare i pojačala, gibsoni, fenderi i maršali i odiše pravim boemskim duhom. Svuda je mnogo detalja, vlada kreativni haos, istovremeno postoji vera u sadržaj, ne u formu. Bojanina soba predstavlja istinski devojački kutak.

- Ne verujem da ću ikada odrasti jer ne mogu bez dečjih momenata. Kada želim da se opustim, odgledam neki crtani film ili mjuzikl. Audio-knjige su mi simpatične, posebno Hari Poter. Sestra i ja smo u vreme devedesetih uskočile u hipi fazon. Tijana je čak jedno vreme imala nacrtan piece znak na glavi urađen trimerom. Sećam se da joj jedna fenserka rekla kako ima Mercedesov znak na potiljku. Slušale smo i Beakstreet Boyse i TLC – kazala je ona.

Pročitajte: Velike životne promene i novi početak Bojane Stamenov: Osećam se super, kao da mi je 23.

Luka Šarac

 

Dom Bojane Stamenov poseduje i baštu u kojoj rađaju trešnje i kivi. Tu voli da gosti prijatelje, ali i da se klacka sa sestrićem.

 - Imamo klackalicu na žetone. Naravno, mi smo izvadili tu žetonjeru, ali sestrić Todor mora da se klacka i provalio je kako se pali, jer je video da mi samo kresnemo dve žice. On sedne, poveže te žice i uživa. U toj napravi ima i audio-kaseta, pa mu tata pušta Džonija Vintera – ispričala je ranije talentovana pevačica, najpoznatija po tome što je Srbiju predstavljala na Evrosongu.

U poslednje vreme, kada je Bojana u pitanju, najčešće se govori o tome kako je za kratko vreme uspela da smrša. A kako bi u tom maniru nastavila i telo dovela do savršenstva u kuhinji u kojoj priprema dijetalne sve mora da je pod konac.

Komentari (0)

Loading