Celebrity News

OTKRIVAMO: Novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević je OVAJ uticajni muškarac, pogledajte prve zajedničke fotografije

Emotivni partner Darije Kisić Tepavčević je ovaj uticajni muškarac

OTKRIVAMO: Novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević je OVAJ uticajni muškarac, pogledajte prve zajedničke fotografije

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević, pokazala je novog emotivnog izabranika.

Ministarka koja o svom emotivnom životu gotovo nikad ne govori, na brak sa Vladimirom Tepavčevićem, sa kojim ima ćerku Tinu, odavno je stavila tačku. Sa bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima, a prioritet im je zajedničko staranje o mezimici.

Ipak, emotivni život ministarka više ne krije.  Već na dva događaja pojavila se sa svojim emotivnim izabranikom Draganom Karadžićem, direktorom televizije "B92".

Pročitajte: Ministarka dobrog ukusa! Darija Kisić Tepavčević jednim trikom pokazala kako da budete stilizovani u svakoj prilici

Ata Images

 

Njih dvoje zajedno su pre nekoliko nedelja pružili podršku Novaku Đokoviću, a sada su se ruku pod ruku pojavili i na sahrani Ksenije Vučić.

Ata Images

 

Emotivni izabranik Darije Kisić Tepavčević izuzetno je uspešan čovek, koji u potpunosti može da isprati poduhvate, političke podvige i poslovne uspehe ministarke Darije. Njihova veza traje već neko vreme, ali su tek od nedavno odlučili da je obelodane u javnosti.

youtube printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading