Celebrity News

Udaje se Rada Manojlović! Otac joj dao blagoslov, otkrivamo SVE detalje svadbenog veselja!

Udaje se Rada Manojlović - saznaju domaći mediji..

Udaje se Rada Manojlović! Otac joj dao blagoslov, otkrivamo SVE detalje svadbenog veselja!

Udaje se Rada Manojlović za dugogodišnjeg partnera Harisa Berkovića, saznaje "Scandal". Pevačica i pevač već dugi niz godina uživaju u svojoj vezi, koju će, prema pisanju pomenutog lista, veoma brzo podići na viši nivo, i navodno je planirano veliko svadbeno veselje.

Udaje se Rada Manojlović!

Rada i njen devet godina mlađi izabranik trude se da svoju ljubavnu idilu sačuvaju isključivo za sebe, ali su detalji venčanja dospeli u javnost, te, kako se navodi, navodno će samo finanirasti glamurozno slavlje.

- Rada će biti kao princeza. Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo - započinje priču izovr blizak paru za pomenuti medij.

Kako bruje mediji, ovo venčanje biće veliki događaj za čitavu estradu: 

Pročitajte: Nekada trošna kuća, danas raskošna vila - Zavirite u dom Rade Manojlović u Četerežu za čije renoviranje je izdvojila pozamašan iznos (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona - objašnjava anonimni izvor pomenutog lista.

Osim toga, Rada i Haris će ispoštovati običaje, kako to nalaže tradicija, te će mladoženja otići po mladu u Četreže.

Pročitajte: Veza bez dece koja NEMA BUDUĆNOST! Roditelji Harisa Berkovića OVAKO napali sina zbog Rade Manojlović

 

 

- Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji. Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima -  zaključio je dobro obavešteni izvor pomenutog medija.

Komentari (0)

Loading