Celebrity News

U njenom pogledu nastaviće da živi: Ćerka Aleksandra Vučića,Milica, celim bićem podseća na majku Kseniju (FOTO)

Ćerka Aleksandra Vučića 29. januar nikada neće zaboraviti. Tog dana majka Ksenija zauvek ju je napustila, pa ipak, u Miličinom pogledu ona nastavlja da živi

U njenom pogledu nastaviće da živi: Ćerka Aleksandra Vučića,Milica, celim bićem podseća na majku Kseniju (FOTO)

Iako ljubavna priča predsednika Srbije i poznate novinarke Ksenije, devojački Janković, nije imala srećan kraj, njihova srca zauvek su vezivali sin Danilo i ćerka Milica.

ATA Images

 

Očeva "talija", Milica Vučić, dvadesetogodišnja devojka, čiji se svet srušio kada je izgubila majku, prava je kopija Ksenije Vučić.

Pogled prepun dobrote i nežni osmeh krase lice devojke u kakvu je stasala ćerka Aleksandra Vučića. 

Pročitajte: Zaista je izgledalo kao da će ostariti zajedno - Pogledajte kako su Ksenija i Aleksandar Vučić izgledali na venčanju (FOTO)

Srđan Stevanović/Guliver Getty

 

- Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva devojka - zahvalio se u oproštajnoj poruci Kseniji, predsednik, koji svoju ćerku svaki put vodi na biračko mesto, na glasanje, uveren da će mu tog dana, baš kao i svakog drugog dana u životu, mezimica doneti sreću.

Svima koji su imali priliku da vide Milicu postalo je jasno da će Ksenija nastaviti da živi u pogledu svoje ćerke, koja izrasta u sve ono čemu ju je majka za života dosledno učila.

Srđan Stevanović/Gulever Getty

 

 

Komentari (0)

Loading