Celebrity News

Sa njom je u braku 26 godina i ima dve ćerke: Pogledajte kakva je lepotica supruga Saleta Đorđevića u koju se zaljubio na prvi pogled (FOTO)

Supruga Saleta Đorđevića osvojila je srce slavnog sportiste još tokom tinejdžerskih dana

Sa njom je u braku 26 godina i ima dve ćerke: Pogledajte kakva je lepotica supruga Saleta Đorđevića u koju se zaljubio na prvi pogled (FOTO)

Pre nešto više od dve decenije supruga Saleta Đorđevića, Aleksandra Seka Đorđević osvojila je slavnog sportistu, koji je u šali nešto kasnije umeo da kaže da se u nju zaljubio na prvi pogled. Bivši reprezentativac u košarci i njegova izabranica upoznali su se u jednom kafeu u centru grada i tada kreće njihova ljubavna priča.

Pročitajte: Saša Đorđević više nije selektor Srbije!

Ata Images

 

Najzaslužniji za njihovo poznanstvo bio je Nebojša Ilić, Saletov kolega, a Aleksandrin školski drug koji im je i posle kumovao na venčanju.

- Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom - ispričao je svojevremeno Sale, koji je suprugu i dve ćerke Tesu i Taru uvek stavljao na prvo mesto.

- Čovek nekada mora da lične ambicije stavi po strani kako bi se posvetio onome što je najvrednije, a to su deca i porodica. Mislim da sam napravio dobar balans u čemu uživam – kazao je ranije on.

Pročitajte: Ćerke Saše Đorđevića PRESLIKANE SU TATA: Čim ih vidite, nećete moći da se odlučite koja je LEPŠA! (foto)

Slobodan Pikula, Story arhiva

 

Tokom duge sportske karijere Saša Đorđević uspeo je da sačuva privatnost svoje porodice, ipak nije se libio da javno pohvali suprugu, koja ga je pratila u stopu svuda po svetu i zbog njegove karijere zapostavila svoju.

- Imam fenomenalnu ženu pored sebe – izjavio je Sale.

Pročitajte: KONAČNO: Ana Kokić prokomentarisala novu devojku Nikole Rađena

Slobodan Pikula, Story arhiva

 

Supruga Saleta Đorđevića, proslavljenom košarkašu rodila je dve ćerke koje se takođe bave košarkom i u najvećoj meri zaslužna je za njihovo vaspitanje. Sale se, međutim, slaže da velikog udela ima i to što se obe bave sportom.

- Fizičko vaspitanje jedan je od važnih predmeta u razvoju i edukaciji deteta i kreiranju njegovog odnosa prema sportskoj, pa i zdravstvenoj kulturi. Za sport su vezane mnogo veće vrednosti od same fizičke aktivnosti, kao što su fer-plej, poštovanje protivnike i slično  - istakao je.

Slobodan Pikula, Story arhiva

 

 

Komentari (2)

Loading
Danka

13:33 06.02.2022

Lepa žena,baš.Ustvari svi su slatki.Porodica je osnov svega ,negujte je kao i do sada.Neka sye živi i zdravi.