Celebrity News

Posle dužeg vremena u javnosti: Pogledajte zašto su sinoć SVI gledali u premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu (FOTO)

Premijerka Ana Brnabić i Milica Đurđić pojavile su se sinoć na jednom koncertu…

Posle dužeg vremena u javnosti: Pogledajte zašto su sinoć SVI gledali u premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu (FOTO)

Premijerka Ana Brnabić i Milica Đurđić sinoć su se posle dužeg vremena pojavile zajedno u javnosti, na koncertu Nemanje Radulovića na Kolarcu i „ukrale šou“ svima prisutnima.

Premijerka Ana Brnabić i Milica Đurđić - sinonim za sklad

Naime, premijerka i njena životna saputnica, doktorka Milica, bile su među najraspoloženijima na ovom događaju i sve vreme usmerene jedna na drugu, o čemu svedoče i fotografije sa pomenutog dešavanja. Kada god se pojave zajedno, Ana i Milica nikoga ostavljaju ravnodušnim, budući da plene harizmom i odišu skladom.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Partnerka premijerke Brnabić Milica osvanula na naslovnoj strani arapskog magazina! Fotografija o kojoj će se DUGO PRIČATI!

Ata Images

 

Njihovi modni odabiri za pomenutu priliku bili su savršeno usklađeni, što su svi primetili, a mnogi su prokomentarisali kako su uvek u harmoniji, te da im je elegancija gotovo urođena i dolazi do izražaja u pažljivo biranim odevnim kombinacijama.

Pročitajte: VRT KAO IZ BAJKE - Pogledajte gde živi premijerka Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom Igorom (FOTO)

Ata Images

 

Provodivši se u skladu sa prilikom i uživavši u koncertu, premijerka i njena partnerka nisu skidale osmehe sa lica, te su bile vrlo bliske, a o svakom njihovom pojavljivanju obično se priča danima, s obizrom na njihovu, gotovo magnetičnu, harizmu i besprekorne manire.

Komentari (1)

Loading