Celebrity News

Potresna priča o odrastanju Duška Tošića: Ovo je njegov pokojni otac, a evo kako je govorio o sinu (FOTO)

Otac Duška Tošića preminuo je 2018. godine, a za života trudio se da pruži sinu svoj maksimum.

Potresna priča o odrastanju Duška Tošića: Ovo je njegov pokojni otac, a evo kako je govorio o sinu (FOTO)

Otac Duška Tošića, Milorad Tošić nakon kraće bolesti preminuo je pre skoro četiri godine, a fudbaler i fudbalski menadžer nije se nikada skroz oporavio o tog velikog gubitka, budući da mu je otac bilo velika podrška tokom odrastanja.

Otac Duška Tošića sve je činio za sina

Poznato je javnosti, da je Duško odrastao u siromaštvu, te je imao trnovit put do uspeha, ali svojim talentom uspeo je da prevaziđe sve prepreke koje su mu se naše na putu. Roditelji Duška Tošića trudili su se da  im sin ostvari sve snove, te kako je pokojni Milorad ispričao, bili su jako ponosni na njega:

Pročitajte: Zabrana prilaska ističe za dva dana, Jelena iznela uslove pomirenja! Da li je Duško spreman?

 

 

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - ispričao je Milorad Tošić ranije, prenose mediji.

Nikoleta i Milorad Tošić, živeli su u Orlovatu, nadomak Zrenjanina, a kako je pokojni Duškov otac govorio, najviše im je bilo drago kada unuke Atina i Nikada borave kod njiih.

Pročitajte: Kući se ne vraća, a sad je uhvaćen na zadnjem sedištu limuzine - Pogledajte s kim se provodi Duško Tošić u Turskoj (FOTO)

foto RAS/Milorad Milankovic

 

- Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju. Ali, da ne pričam više, grdiće me supruga - rekao je Duškov pokojni otac svojevremeno za domaće medije.

Komentari (0)

Loading