Celebrity News

Prve fotografije posle bolesti: Konačno otkriveno kakvo je zdravstveno stanje Milomira Marića

Zdravlje Milomira Marića zabrinulo je domaću javnost, kada se početkom januara ove godine novinar po drugi put zarazio korona virusom

Prve fotografije posle bolesti: Konačno otkriveno kakvo je zdravstveno stanje Milomira Marića

ATA Images

Zdravlje Milomira Marića kao i njegov imunitet ozbiljno su bili narušeni kada se u svega četiri meseca dva puta zarazio korona virusom. Potvrdu o narušenom zdravstvenom stanju medijima je tada dala njegova nevenčana supruga Vesna Radusinović.

- Jeste, Milomiru je pozitivan PCR test ali ne znamo da li se radi o omikronu Ili klasičnoj koroni. Objasnila nam je naša prijateljica načelnica Vatrenog oka doktorka Snežana Jovanović, da se to može proveriti samo na Medicinskom fakultetu i da to traje nekoliko nedelja. No , on je u svakom slučaju dobio terapiju kod doktora Zorana Bekića direktora doma zdravlja Savski Venac kome se ja beskrajno zahvaljujem kao i doktorki Snežani Jovanović. Milomir je u izolaciji i sin i ja smo ga naterali da leži i odmori, neće moći da nastavi svojim radoholičarskim tempom dok se potpuno ne oporavi - otkrila je ekskluzivno za "Kurir".

Pročitajte: Radost je stigla na božićno jutro - Sreća u domu Milomira Marića i Vesne Radusinović (FOTO)

Dvadeset dana nakon što je javnost saznala za Marićevo zdravstveno stanje, novinar i voditelj oporavio se i prvi put pojavio se na sahrani bivše supruge predsednika Srbije, Ksenije Vučić.

Boško Karanović

 

Sada su fotografi "uhvatili" Milomira kako potpuno oporavljen šeta centrom Beograda. Sudeći po fotografijama najteže vreme je prošlo, a zdravlje Milomira Marića vidno se poboljšalo.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading