Celebrity News

Nataša Ninković ekskluzivno za Story: Spakovala sam kofere i OTIŠLA, to je bio logičan sled događaja

Odluka Nataše Ninković da otpočne novi život nije prošla nezapaženo, a kako je do toga došlo glumica otkriva u intevjuu za naš magazin

Nataša Ninković ekskluzivno za Story: Spakovala sam kofere i OTIŠLA, to je bio logičan sled događaja

Svetlo, šminka, pozicija, sve je savršeno na novim fotografijama Nataše Ninković (49) dok ne shvatite da im sasvim novu dimenziju perfekcije, u stvari, daje ono što se krije iza njenog pogleda. Zavisno od ugla iz kojeg gledate, mogu da predstavljaju pravi vremeplov. Ako želite, lako možete ugledati istu onu staru Natašu koju pamtimo još po prvim ulogama iz devedesetih godina, glumicu koja je bila željna dokazivanja u poslu koji obožava i koja je samoj sebi trasirala put koji je prošla do onoga što danas predstavlja na glumačkoj sceni. Osmeh se nije promenio. Međutim, tu se istovremeno nalazi i neka nova žena, doživela je vreme promena, kao i svi, i sada se polako upušta u novu fazu života koja je pred njom. Ne boji se sve dok je taj osmeh i dalje uz nju. Nataša je nedavno ispratila sinove Matiju i Luku u život, kada su se otisnuli u inostranstvo na studije. Može se pohvaliti dobro obavljenim poslom na majčinskom zadatku, a sada joj predstoje neke drugačije godine uživanja za nju i supruga Nenada, što će u neku ruku biti ozvaničeno predstojećeg leta kada kroči u pedesete. Dok razgovaramo o vremenu iza nje i onom koje joj tek predstoji, uveravamo se da je Nataša spremna da nove teritorije osvaja starim receptima.

Pročitajte: OVO je šmeker sa kojim uživa Nataša Ninković! Posle dužeg vremena pozirali zajedno, ljudi oduševljeni (FOTO)

ZoanPhotography

 

Odluka Nataše Ninković bila je logičan sled događaja

Novine su nedavno pisale kako ste odlučili da se iz vile na Zvezdari sa svojim suprugom preselite u manji stan, na koji način vam se život najviše promenio tim postupkom?

- Novine svašta pišu, da ne kažem izmišljaju. Imaju neke polovične informacije, pa se tako često susrećem sa svojim “lažnim intervjuima”, kolažnog tipa – miks čaršijskih i mojih izjava, istrgnutih iz konteksta. Nadam se da ćemo uskoro živeti u sistemu gde će se snositi posledice takvih radnji. Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene.

Takođe je otkriveno da ste se veoma strastveno bavili uređivanjem i organizovanjem novog životnog prostora, da li je to talenat koji ste u sebi prepoznali i u čemu ste posebno uživali u tom procesu?

- Mnogo mi je važan prostor u kome živim, jer dosta vremena provodim u kući. Ceo enterijer, sa svim detaljima i energija samog prostora, kao i njegov miris. To je mesto odakle odlazim u svakodnevicu i kome se trčeći vraćam. Stilovi i trendovi se menjaju, ja ih pratim, ali uzimam samo ono što osećam kao svoje ili naše. Bez obzira na ukus, ono što prostor mora imati to je lični pečat. 

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 9. februara

Story

 

 

Komentari (0)

Loading