Celebrity News

Trudili su se svim silama da se ne sazna: OVO ime su Nikolija i Relja dali drugoj ćerki, kad čujete biće vam jasno ZAŠTO SU KRILI

Ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića na svet je došla pre sedam meseci, a javnost je tek sada saznala koje su joj ime mama i tata podarili

Trudili su se svim silama da se ne sazna: OVO ime su Nikolija i Relja dali drugoj ćerki, kad čujete biće vam jasno ZAŠTO SU KRILI

Posle sedam meseci iščekivanja saznalo se i to! Ime koje su Nikolija i Relja dali svojoj drugoj naslednici za domaću javnost bilo je tajna. Starija ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića, Rea, bila je nakon svog rođenja u fokusu pažnje zbog neobičnog imena, koje su joj roditelji nadenuli, pa je poznati par ovoga puta rešio da svoju drugu ćerku zaštiti.

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti - obrazložila je svojevremeno Nikolija zajedničku odluku.

Pročitajte: Ovde Nikolija i Relja vode ćerke kada se zasite gradske vreve - Zavirite na rajsko imanje Vesne Zmijanac na Bukulji (FOTO)

ATA Images

 

Ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića dobila prelepo ime

Međutim, sada je "Hello!" ekskluzivno otkrio ime koje je par odabrao za svoju devojčicu. Mlađa ćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića zove se Hana.

Roditelji su devojčici odabrali ime internacionalnog porekla, koje na hebrejskom znači "milostiva", "milost", što preslatka devojčica svakako jeste.

Komentari (0)

Loading