Celebrity News

Mlađi je i BAŠ ZGODAN: Ovo je misteriozni partner Biljane Srbljanović sa kojim godinama živi i obožava njegovu decu (FOTO)

Emotivni partner Biljane Srbljanović za domaću javnost je velika misterija

Mlađi je i BAŠ ZGODAN: Ovo je misteriozni partner Biljane Srbljanović sa kojim godinama živi i obožava njegovu decu (FOTO)

Biljana Srbljanović, dramska autorka, spisateljica, ali i žena koja se bez straha javno bori za svoje političke stavove, gotovo svakodnevno je na meti oštrih komentara, sa kojima se stoički nosi. Ipak, kada se povuče u svoja četiri zida ona nije sama, već ima razumevanje, podršku i ljubav. Emotivni partner Biljane Srbljanović, sa kojim već godinama živi u skladnoj zajednici, njena je oaza sigurnosti.

Facebook

 

Nenad Savić, nešto mlađi emotivni partner Biljane Srbljanović, uspešan je biznismen i brižan otac. O odnosu koji sa njegovom ćerkom gradi Biljana je govorila u nekoliko intervjua. A kada se tokom jednog intervjua zalagala za zakon o istopolnim zajednicama navela je da kao maćeha potpuno razume koliko je važno da odnosi u jednoj zajednici budu zakonom uređeni.

Pročitajte: Biljana Srbljanović - Kroz suze vam se izvinjavam ako sam nekog nesvesno ugrozila

Facebook

 

Iako se ona i Nenad u javnosti ne pojavljuju često zajedno, u svom domu oni uživaju u beskrajnoj ljubavi, podršci i sa lica nikada ne skidaju osmehe.

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading