Celebrity News

Napustila je "Lunu" udala se i sa njim ostvarila najveći san: Evo ko je čovek za koga se udala muzička zvezda 90-ih Maja Marković (FOTO)

Muž Maje Marković ostvario joj je najveći san

Napustila je "Lunu" udala se i sa njim ostvarila najveći san: Evo ko je čovek za koga se udala muzička zvezda 90-ih Maja Marković (FOTO)

Muž Maje Marković dopratio je suprugu na gostovanje u emisiju "Kec na jedanaest", a pevačica je oduševila vitkom figurom i predivnim glasom koji nam je nedostajao. 

- Uzbuđena sam na toliko nivoa što sam danas u ovoj emisiji, kod mog prijatelja Boška s kojim se dugo nisam videla – kazala je Maja gledaocima televizije K1. – Sećam se kako smo se upoznali. Bila je to 1997. godina, ispred „Cepelina“. Nosila sam neki šeširić, prišao si mi i pitao me: Kakvo se to lepo lice krije ispod šešira? – kazala je Maja s prepoznatljivim osmehom. 

printscreen "K1"

 

Kako je kazala, nikada nije prestala da peva.

- Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista – rekla je Maja. – Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom. 

Pročitajte: Mlađi je i BAŠ ZGODAN - Ovo je misteriozni partner Biljane Srbljanović sa kojim godinama živi i obožava njegovu decu (FOTO)

printscreen "K1"

 

Maja kaže da je za njen muzički ego to veoma značajno iskustvo. 

- Ja sam imala neobičan put. Od početka sam se našla na velikoj sceni, na koncertima. Zbog toga je bilo važno da se okušam i na maloj sceni i pevam za one koji nisu došli baš mene da slušaju. Uživamo i Ludvig i ja u tome. Sećam se da su me pitali krajem devedesetih, kada sam najviše radila i bila mnogo umorna, koja mi je najveća želja. I odgovorila sam tada: Da odmaram i putujem šest meseci. I eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim – rekla je Maja Marković. 

Muž Maje Marković, Siniša Sretković Ludvig kazao je da ih putnici na kruzerima često pitaju odakle su i koliko su albuma snimili, jer su oduševljeni Majinim glasom. 

- Za takvu vrstu angažmana moraš biti veliki profesionalac i veoma disciplinovan. To ume da se kosi sa onim umetničkim u nama, ali mislim da nam je lakše jer smo zajedno, u paru - kazali su Maja i Ludvig. 

printscreen "K1"

 

Za koji dan, 14. februara, nastupiće u jednom poznatom zlatiborskom hotelu. 

- Biće to veče u čast vina i ljubavi, intimno, nepretenciozno. Pevaću najlepše domaće pesme i od tog trenutka više neću stati – najavila je Maja Marković u emisiji „Kec na jedanaest“. - Biće novih pesama i novih saradnji, ali nastavićemo da pevamo i na kruzerima, jer to mnogo volimo da radimo. Biće svega. 

Komentari (0)

Loading