Celebrity News

Dajana Paunović konačno otkrila prave razloge razvoda od Žike Jakšića! Pogledajte šta je to prećutkivala svih ovih godina (VIDEO)

Razvod Dajane Paunović i Žike Jakšića i dalje je aktuelna tema

Dajana Paunović konačno otkrila prave razloge razvoda od Žike Jakšića! Pogledajte šta je to prećutkivala svih ovih godina (VIDEO)

Pet godina je prošlo a razvod Dajane Paunović i Žike Jakšića njihovi fanovi ne mogu da prihvate i sa tim se pomire. Kada god se nekadašnja voditeljka i producent zajedno pojave u javnosti nastaju brojne spekulacije, uz želje za pomirenjem, stoga je prosto nemoguće u intervjuu ih ne pitati jedno za drugo. 

Pročitajte: Razvod Dajane Paunović i Žike Jakšića, funkcioniše bolje od prosečnog braka! Kakav je njihov odnos danas najbolje opisuje ovaj video 

Dragan Gajić

 

Sa Paunovićevom smo se ovoga puta našli kako bismo porazgovarali o njenom zalaganju u okviru fondacije koju je osnovala pre nešto manje od godinu dana, ali eto malo pomalo priča nas je navela ponovo na Žiku. Budući da kraj sebe danas ima novog, divnog partnera koji je voli i podržava u svemu, bez dlake na jeziku po prvi put sa nama nekadašnja voditeljka TV Pinka podelila je prave razloge razvoda od Jakšića, koje je svih ovih godina prećutkivala. Osim toga, direktorka i osnivač Fondacije Dajana Paunović pričala nam je o najemotivnijem trenutku i srceparajućim situacijama sa kojima se susretala prilikom rada sa ugroženim stanovništvom, akcijama koje je sa svojim timom sprovela u delo i na koje je ponosna. Govorila nam, takođe i o svom sinu Dušanu, ali i o tome na koji način uspeva da uskladi rad na terenu i majčinstvo.

Pročitajte: NE BISTE GA PREPOZNALI: Dajanin i Žikin sin izrastao u velikog momka, a frizura mu je totalni hit! (FOTO)


Komentari (2)

Loading
Vera

07:34 14.02.2022

Dajana, odusevila si me. Zelim ti puno uspeha u radu i zivotu.Ti si jedna divna mlada zena.

Tina

15:46 14.02.2022

Lepa zena, pametna i deluje "normalno". Drago mi je da su uspeli da njihov sin ne oseti negativne posledice razvoda svojih roditelja i da rade sve u interesu deteta.