Celebrity News

Iznenadiće vas kako izgleda: Ovo je brat Nikole Đurička, znate ga sa televizije (FOTO)

Autor: | 13/02/2022

Brat Nikole Đurička tri godine je stariji, ne bavi se glumom ali je ostao u sferi umetnosti

Iznenadiće vas kako izgleda: Ovo je brat Nikole Đurička, znate ga sa televizije (FOTO)

U susret dvoranskom Svetskom atletskom prvenstvu koje će se održati u Beogradu slavni domaći glumac Nikola Đuričko (47) dao je intervju u kojem je u svrhu promocije istog govorio o sopstvenoj ljubavi prema "kraljici sportova" koju je razvio još u ranom detinjstvu. Tom prilikom pomenuo je da je u sportu najviše uživao sa svojim bratom Đorđem i prisetio se njihovih anegdota.

- Atletiku sam trenirao godinu dana tako da nisam imao disciplinu, nego neki opšti trening. Probali smo skoro sve sem skoka sa motkom. Mislio sam da sam idealan za srednje pruge, ali to je bilo samo moje laičko nadanje. Pamtim najviše trčanje uz i niz tribine ''Marakane'' i kako su nam se tresle noge posle treninga meni i bratu u autobusu - prisetio se Đuričko, što je bio povod da se neki zapitaju gde je danas brat poznatog glumca i šta radi.

 

 

Đorđe Đuričko (50), naime, tri je godine stariji od svog poznatog brata i možda nije dovoljno poznato da se i on svojevremeno okušao u glumi. To je, međutim, bio samo epizodni pokušaj a čini se da Đorđe nije nikada ozbiljno razmatrao glumačku profesiju za sebe. Trenutak u kojem se pojavio bio je upravo pored njegovog slavnog brata, kada je Đorđe igrao lik deda Toze u mladosti u popularnoj seriji "Vratiće se rode". Osim toga, nije mnogo igrao ali to ne znači da nije umetnički tip. Za razliku od poznatijeg Đurička koji je glumačka zvezda, Đorđe je zavoleo muziku i rešio da se njom profesionalno bavi kada je nastupao kao član beogradskog benda "The Dridgers" koji je bio naročito popularan krajem dvehiljaditih godina.

Pročitajte: Porodični portret! Nikola Đuričko pokazao nikad viđenu fotografiju roditelja

 

 

Đorđe je, isto kao i Nikola, srećno oženjen i okrenut je sopstvenoj porodici a sa bratom se međusobno podržava u svemu i njihova je veza veoma jaka.

Komentari (0)

Loading