Celebrity News

Novi potez Duška Tošića iznenadio i njegove prijatelje! Jelena se POHVALILA, dobila je sve što je želela (FOTO)

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo se našao u žiži interesovanja, nakon sukoba koji je bračni par imao na Božić ove godine. Jelena i Duško od tada se nisu sreli, ali su zajednički jezik ipak uspeli da pronađu

Novi potez Duška Tošića iznenadio i njegove prijatelje! Jelena se POHVALILA, dobila je sve što je želela (FOTO)

Instagram

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića više od mesec dana glavna je tema u domaćim medijima. Međutim, uprkos činjenici da se o svom odnosu ne oglašavaju, poslednja objava Jelene Karleuše krije nagoveštaj da su ipak uspeli da pronađu zajednički jezik.

Naime, Jelena je za Dan zaljubljenih dobila, malo je reći buket ruža, jer su crvene ruže doslovno preplavile njen dom. Sa širokim osmehom na licu, ona je pozirala u moru cveća, a mnogi su u ovom poklonu prepoznali džentlmenski gest Duška Tošića.

Pročitajte: Zabrana prilaska ističe za dva dana, Jelena iznela uslove pomirenja! Da li je Duško spreman?

Iako se on još uvek nije vratio u Srbiju, mnogi su pomislili da je ovo njegov način da izgladi situaciju sa suprugom i pripremi teren za razgovor, i prvi susret nakon sukoba, koji ih tek očekuje.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića traje već trinaest godina, a sudeći po poslednjim objavama Jelene Karleuše, oba supružnika imaju inicijativu da sukob izglade i ljubav počnu ispočetka.

Ipak, da su ruže od Duška, samo je pretpostavka mnogih koji navijaju za srećan kraj ove priče, ali se par ovim povodom još uvek nije oglasio.

Komentari (0)

Loading