Celebrity News

Dijana Saveljić otkriva šokantne informacije o bivšem mužu: Niša je izopačen, verujem Divčevoj ćerki

Bivša žena Niše Saveljića konačno se oglasila, a svoju podršku dala je Petri Divac, iznevši šokantne detalje o bivšem suprugu

Dijana Saveljić otkriva šokantne informacije o bivšem mužu: Niša je izopačen, verujem Divčevoj ćerki

Bivša žena Niše Saveljića prvi put se oglasila, nakon vesti da je Vlade Divac, navodno išamarao Nišu Saveljića jer je uznemiravao njegovu ćerku Petru. Kako dizajnerka nakita, Dijana Saveljić kaže, ona u potpunosti veruje porodici Divac.

- Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina. Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši... - kaže Dijana i otkriva da za pet godina, koliko su bili u braku ne bi mogla da pomisli da bi Niša napao ćerku svog prijatelja:
- Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece - izričita je bivša žena Niše Saveljića.

Pročitajte: Sin Niše Saveljića javno poslao poruku ocu, oglasili se i prijatelji - Pa šta ako je devojci od 25 godina uputio nekoliko poruka

Za porodicu Divac, sa druge strane, Dijana je puna razumevanja:

- Da je obrnuta situacija, da je to neko radio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi ni stigla u novine, već bi bio mrtav!

DIjana ističe da joj najteže pada što su njena deca sada u žiži medijskog interesovanja.

- Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja - kaže ona za Informer.

Komentari (0)

Loading