Celebrity News

PREOKRET: Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

Razvod Danice i Lazara Ristovskog - vest je domaću javnost pogodila poput groma

PREOKRET: Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

Razvod Danice i Lazara Ristovskog već danima je glavna tema domaće javnosti. Naime, brak, koji je opstajao četrdeset i dve godine, došao je do kraja. Lazar je svoju stranu priče podelio u ekskluzivnoj ispovesti za "Gloriju", Danica je odlučila da svoju zadrži za sebe. Pa ipak, nisu zanemarljiva ni ona nagađanja koja se mogu čuti tu i tamo, a tiču se treće osobe koja je presudila braku slavnog para.

- Pa videli smo da se nešto čudno dešava. Lazara odavno nismo videli, samo Danicu, a i nju retko jer snima dosta. Lazar je veliki šmeker. Danica je prava dama uvek sređena. Bili su pravi par. Ali, onda je po kraju počelo da se šuška da su se razišli. Svi smo bili u šoku. Onda je počelo da se šuška da možda ima neku mlađu? Ko zna šta se tu izdešavalo - kaže za "Blic" komšinica Ristovskih.

Pročitajte: Gledali ste ga u Igri sudbine - Ovo je unuk Danice i Lazara Ristovskog, danas PATI zbog njihovog razvoda (FOTO)

Dalibor Danilovic

 

Razvod Danice i Lazara Ristovskog bio je neminovan, jer su, kako kaže glumac, počeli da se gledaju pogledima bez starog plamena. Ipak, na temu treće osobe Lazar je bio kratak i jasan.

- Nismo se razišli zbog neke druge žene, ili nekog drugog muškarca - kratko je istakao on.

Komentari (3)

Loading
Alexalexa

23:15 19.02.2022

Искључиво и само зато што је она тренутно популарнија од њега, само се он осетио угроженим и одмах развод.

Katarina

23:02 27.03.2022

Zaljubio se covek.Posteno lepo se razvede i sta ima da vara suprugu.