Celebrity News

Neočekivani obrt u porodici Jasne Šekarić: Ćerka Lea dovela bebu u Beograd, zabranila ocu da je viđa i poručila mu: TI VIŠE NEMAŠ DETE

Autor: | 19/02/2022

Ćerka Jasne Šekarić rodila je devojčicu u novembru

Neočekivani obrt u porodici Jasne Šekarić: Ćerka Lea dovela bebu u Beograd, zabranila ocu da je viđa i poručila mu: TI VIŠE NEMAŠ DETE

Niko nije očekivao ovakav razvoj događaja kada je u novembru prethodne godine ćerka naše čuvene streljašice Jasne Šekarić objavila da je rodila sopstvenu ćerku zbog čega je cela porodica bila veoma srećna, a budući da je Lea Šekarić bebu dobila sa Egipćaninom podizala ju je u njegovoj zemlji gde je već neko vreme i prešla da živi. Ponosna baka Jasna od tada je više boravila u Egiptu nego ovde i činilo se da su novom životnom destinacijom okrenule neki novi list. Međutim, već neko vreme one su u Beogradu i sada više nema dileme da je to, nažalost, zbog toga što stvari u Egiptu nisu krenule željenim tokom.

Naime, Lea i otac bebe Sajed Abubakr čiji je nadimak Mado King na DJ sceni nisu uspeli da pronađu zajednički jezik otkako su zajedno dobili dete pa se on javno požalio da je Lea otišla s njihovom ćerkicom još u januaru i da je on od tada nije video.

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - navodi Mado King u svojoj šokantnoj priči.

Pročitajte: Gde je danas ćerka Jasne Šekarić koja ju je pre dve godine osramotila u rijalitiju? (FOTO)

Egipatski muzičar takođe je naveo da ga Jasna Šekarić od samog početka nije volela, da mu je to otvoreno i saopštila, ali da je Lea ipak želela da bude s njim. Očigledno, nešto se promenilo i kod same Jasnine naslednice. Abubakr tvrdi da ga je Lea ostavila bez prebijene pare i sada preti da će je goniti sudskim putem, te ističe da je angažovao advokata.

- Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim, jer zbog njih dve (Lee i Jelene) nemam više para - izjavio je egipatski DJ.

Komentari (0)

Loading